Închide meniul
Video

E junior, dar se gandeste sa ramana in istoria tenisului! Olteanul detine deja un record. Este cel mai tanar jucator convocat in echipa de Cupa Davis a Romaniei!

Gal Dorin Publicat: 26 august 2020, 17:09

Reclamă

Captură foto

Alex Coman

"Sunt foarte fericit de copilaria intre ghilimele pe care am avut-o pana acum si n-as schimba nimic dac-ar fi", mărturiseşte el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mare fan Djokovic, Alex vrea sa ajunga cel mai bun jucator al lumii in zece ani. Tiriac pariaza pe el. 
"Mi-a zis ca am un forehand de nota 12, nu de 10. da, asta, mi s-a parut ceva… mi-a ramas in memorie", povesteşte Alex Coman despre întâlnirea cu fostul mare tenismen.  

Şi antrenorul său aşteaptă lucruri mari de la Coman. El este impresionat de forţa pe care puştiul o pune în fiecare lovitură.
"A inceput sa loveasca foarte tare mingea, lucrand de mic. Era mai usor cand era mic, acum loveste foarte tare mingea, e foarte greu sa lucrezi cu el 1", a declarat acesta.

Coman, pe urmele lui Nadal şi Federer

Coman are aspiraţii foarte mari încă de acum şi vrea să meargă pe urmele unor jucători legendari precum Rafael Nadal şi Roger Federer.
"Cum are Nadal atâtea Roland Garros-uri sau Federer atâtea săptămâni în top, eu vreau să am un record al meu".

Reclamă
Reclamă

Şi întâlnirea cu Halep l-a marcat pe puştiul de 15 ani, care a fost impresionat de faptul că marea campioană este mereu deschisă pentru fanii săi. 
"Era foarte ocupata acolo si m-am dus si eu repede, ma scuzati, faceti si cu mine o poza… da da da, sigur, cum sa nu… si eram wow…", mărturiseşte Coman.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și