Închide meniul

Momentul în care Simona Halep a acuzat-o pe Wozniacki după un episod controversat care a costat-o enorm: „Eu nu voi face asta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 martie 2024, 9:14

Momentul în care Simona Halep a acuzat-o pe Wozniacki după un episod controversat care a costat-o enorm: „Eu nu voi face asta

Momentul în care Simona Halep a acuzat-o pe Wozniacki după un moment controversat care a costat-o enorm

Caroline Wozniacki, la Australian Open 2018 - Getty Images

Simona Halep şi Caroline Wozniacki au avut parte de un dialog de la distanţă la Miami, după ce daneza a spus la conferinţa de presă de la Florida că „dopatele nu ar trebui să primească wildcarduri”. Simo a avut un răspuns de clasă după eşecul cu Badosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta nu este primul moment încordat dintre cele două jucătoare. Primul a avut loc după finala de la Australian Open 2018, câştigată de Wozniacki, după un set decisiv în care Simo a fost la două game-uri de victorie.

Simona Halep a acuzat-o atunci pe Caroline Wozniacki că s-a folosit de „trucuri” pentru a obţine victoria. Simona a condus-o în decisiv pe Caro cu 4-3, având şi un break în faţă şi se afla la doar două game-uri de ceea ce, la acea vreme, ar fi însemnat primul ei trofeu de Grand Slam. Atunci, fostul lider mondial a cerut un time-out medical pentru o accidentare la genunchi.

Momentul în care Simona Halep a acuzat-o pe Caroline Wozniacki după un moment controversat care a costat-o enorm

Specialiştii au ajuns atunci la concluzia că a fost doar un tertip al danezei pentru a o scoate din ritm pe Halep, care jucase senzaţional în ultimele minute ale finalei. Din păcate, „planul” lui Caro a funcţionat, ea câştigând următoarele trei game-uri şi singurul Grand Slam al carierei.

Simona nu a iertat-o atunci pe adversara ei şi a spus clar că nu ar apela la astfel de „trucuri” pentru a câştiga un Grand Slam. „Au fost cinci, șase minute care m-au scos din ritm. Am simțit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu știu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc.

Reclamă

Nu, eu nu o să fac niciodată așa Eu când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial fără să fac astfel de lucruri și consider că, dacă va veni ziua să câștig un Grand Slam, o să-l câștig la fel!”, a spus Simona atunci.

Simona Halep, răspuns de clasă pentru Caroline Wozniacki, la Miami

La peste 6 ani distanţă, Simona Halep a avut o reacţie de clasă după ce Caroline Wozniacki spusese la conferinţa de presă de marţi, de la Miami, că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”.

„De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat. E mai bine dacă citim decizia de la TAS, care spune că era un supliment contaminat, nu a fost doping. Nu am avut niciodată vreo legătură cu dopajul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am dopat niciodată, așa că nu sunt o trișoare. Mulțumesc turneului că mi-a dat wildcard și că am posibilitatea de a juca într-un turneu atât de mare. A fost grozav să mă întorc.

Doar o singură persoană care este negativă în privința mea nu este atât de importantă, deoarece am sute de oameni care îmi oferă dragoste”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Simona Halep va reveni în clasamentul WTA după meciul de la Miami Open cu Paula Badosa. Pentru faptul că s-a aflat pe tabloul principal al turneului, Simona Halep va primi 10 puncte WTA și un cec în valoare de 23.250 de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și