Închide meniul

„A fost cel mai mare şoc din viaţa mea” Ce legătură are România cu testul de sânge care a ieşit pozitiv în cazul Simonei Halep!

Publicat: 8 martie 2024, 8:30 / Actualizat: 8 martie 2024, 10:05

Reclamă
„A fost cel mai mare şoc din viaţa mea Ce legătură are România cu testul de sânge care a ieşit pozitiv în cazul Simonei Halep!

Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a vorbit despre proba de sânge care a ieşit pozitivă. Fostul lider mondial susţine că proba respectivă nu a fost ţinută la temperatura potrivită. Totodată, Halep a susţinut că proba respectivă provenea din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a recunoscut că a suferit cel mai mare şoc atunci când a aflat că proba în urma căreia a fost depistată pozitiv venea din România, din Bucureşti. În urma deciziei TAS, Halep se poate întoarce pe teren şi a şi anunţat că va evolua la turneul de la Miami.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea AICI interviul exclusiv cu Simona Halep, care a fost live pe Antena 3 CNN!

Simona Halep a vorbit despre proba de sânge care a ieşit pozitivă: „A fost făcută nerespectând regulamentul”

Acum să povestesc cum am descoperit de unde vine treaba cu sângele. La Lausanne erau foarte multe ecrane în mijloc, direct în fața mea. Fratele meu era la două scaune de mine, avocații lângă mine. Apare documentul, iar fratele îmi spune că scrie în românește. Atunci am văzut steagul României și București. Nu înțelegeam cum e posibil ca eu să fiu suspendată 4 ani de zile din cauza unui document venit din România. Și acum am emoții. A fost cel mai mare șoc din viața mea, că proba din București a fost făcută nerespectând regulamentul. Sângele meu a stat două ore și ceva la o temperatură greșită.

Proba de sânge a venit oricum în valori normale. Tribunalul a fost surprins, mai ales că eram în același oraș, la câteva minute de laborator. Nu se poate întâmpla așa ceva la un nivel atât de înalt. Am fost dezamăgită și sunt foarte dezamăgită. Revenind la capitolul trădare, putem spune asta! De asta mă simțeam trădată. Nu cer să fiu favorizată niciodată, dar țin foarte mult să se respecte niște reguli. Să fiu testată așa cum trebuie. A fost dezamăgitor că nu s-a respectat acest lucru. Acolo, la sânge, cred că a fost ceva ciudat. Da, o spun!”, a declarat Simona Halep la Antena 3 CNN.

Reclamă

Simona Halep a anunţat care e primul turneu la care va juca! Revenire spectaculoasă pe teren a fostului lider mondial

Simona Halep a anunţat care e primul turneu la care va juca! Fostul lider mondial va evolua la turneul de la Miami, acolo unde va primi un wild-card.

Simona Halep a primit dreptul de a reveni în competiţii după decizia TAS. TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Sunt încântată să vă anunț pe toți că mă voi întoarce în circuitul WTA în două săptămâni la @miamiopen! Mulțumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să joc. Ne vedem în curând!”, a scris pe Instagram dubla câştigătoare de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3

Anterior, directorul turneului de la Miami, fostul jucător american de tenis James Blake, anunţa că Halep va primi un wild-card dacă doreşte să evolueze la Miami.

Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, a fost scrisoarea semnată de directorul WTA Miami, James Blake.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și