Închide meniul

Momente de panică la US Open! Yoshihito Nishioka s-a prăbușit pe teren! Ce s-a întâmplat cu jucătorul din Japonia

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 13:22

Reclamă
Momente de panică la US Open! Yoshihito Nishioka s-a prăbușit pe teren! Ce s-a întâmplat cu jucătorul din Japonia

Momente de panică la US Open!

Profimedia

Au fost momente de panică la US Open! Japonezul Yoshihito Nishioka s-a prăbușit pe teren și nu a mai putut continua duelul cu Miomir Kecmanovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat la începutul setului 5 al acestei partide, atunci când Miomir avea o minge de break. La momentul respectiv, japonezul s-a prăbușit, pur și simplu, pe teren.

Momente de panică la US Open!

Potrivit informațiilor oferite de eurosport.ro, japonez a leșinat pentru scurt timp, din cauza crampelor puternice, care l-au făcut să tremure.

w

Adversarul său, Miomir Kecmanovic a dat dovadă de un fair-play ieșit din comun și s-a așezat lângă adversarul său, atunci când acesta prima îngrijiri medicale.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă incidentul s-a dovedit a nu fi unul grav, Nishioka a fost nevoit să abandoneze partida. În turul al 2-lea, sârbul Miomir Kecmanovic se va duela cu Lorenzo Musetti, care l-a învins în runda inaugurală pe Reilly Opelka.

Novak Djokovic, victorie fără emoții în primul tur de la US Open!

Novak Djokovic a reușit o victorie fără emoții în primul tur de la US Open! Tenismanul sârb, numărul doi mondial şi deţinătorul trofeului, a debutat cu dreptul la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, impunându-se cu 6-2, 6-2, 6-4 în faţa moldoveanului Radu Albot (locul 138 ATP), luni la New York.

Djokovic (37 de ani), campion olimpic la simplu, luna aceasta la Paris, a avut nevoie de două ore şi şase minute pentru a-l învinge pe Albot, ocupantul locului 183 în clasamentul ATP.

Reclamă

Sârbul, care luptă pentru al 100-lea său trofeu în circuitul profesionist, îl va înfrunta în turul următor pe compatriotul său Laslo Djere, care a trecut în patru seturi, 6-1, 6-7 (7/9), 6-4, 6-2, de germanul Jan-Lennard Struff în meciul de debut, notează agerpres.ro.

Novak Djokovic a obţinut luni a 89-a victorie din cariera sa la Flushing Meadows, egalându-l astfel pe fostul său rival elveţian Roger Federer. Cei doi sunt depăşiţi doar de legendarul tenisman american Jimmy Connors, care a obţinut 98 de victorii la US Open.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:20

Un fost atacant de la FCSB a semnat în Liga 1! Jucătorul cu 2 titluri de campion a fost prezentat oficial: „Bine ai venit!”

14:51

„În altă ligă!” Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Ce a spus despre lupta la titlu

14:37

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

14:20

Cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo. Atacantul lui Zeljko Kopic a dat cărțile pe față: „Am crezut că e o glumă!”

14:19

„Tatăl s-a înfuriat!” Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a criticat-o pe Rangers! Mesaj despre Ianis Hagi

14:00

Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari – Dinamo! Mesaj despre meciul din Cupa României

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt. „Nu ştiu ce vom face”
Citește și