Închide meniul

Simona Halep, lăudată de fostul antrenor al lui Roger Federer! "Poate câștiga 6 titluri de Grand Slam". Care sunt atuurile româncei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2021, 15:59

Simona Halep, lăudată de fostul antrenor al lui Roger Federer! "Poate câștiga 6 titluri de Grand Slam". Care sunt atuurile româncei

profimedia

Simona Halep, lăudată de fostul antrenor al lui Roger Federer

Simona Halep n-a reușit să câștie primul Gran Slam al anului, dar promite multe în 2021. Principalul obiectiv al româncei este să-și recâștige coroana la Roland Garros. În același timp, "Simo" trebuie să-și apare titlul de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Annacone a spus că Halep are toate atuurile să facă o figură frumoasă la turneele de Grand Slam. Crede că Simona este favorită la fiecare turneu în care ia startul.

Simona Halep, lăudată de fostul antrenor al lui Roger Federer

„Simona este o jucătoare de tenis incredibil de talentată! Se află la nivelul cel mai înalt al tenisului de multă vreme. Simt că Simona este una dintre favorite la fiecare turneu de Grand Slam pe care îl joacă! Dacă ea rămâne sănătoasă și motivată, nu văd niciun motiv pentru care nu va mai câștiga un turneu de Grand Slam.

Poate fi unul, pot fi 3 sau pot fi 6 titluri majore! Dar pot spune cu siguranță că ea are calitățile necesare pentru a fi favorită în turneele de Grand Slam în următorii ani, dacă rămâne sănătoasă”, a declarat Paul Annacone, potrivit Pro Sport.

Paul Annacoine a fost antrenorul lui Roger Federer în perioada 2010-2013. Elevețianul a cucerit 16 titluri pe parcursul colaborării cu antrenorul de 57 de ani. Cel mai important a fost trofeul de la Wimbledon, din 2012. 

Reclamă

Simona Halep are două titluri de Grand Slam în palmares: Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019. Romanca pierdut două finale, la Australian Open, în 2018, și Roland Garros, în 2014 și 2017. 

Ultimul titlu cucerit de Simona Halep a fost la Praga, în august 2020. La Australian Open 2021, "Simo" a fost eliminată în "sferturi" de Serena Williams. 

Simona Halep va juca la Miami Open și Fed Cup

Simona Halep va reveni în circuit la turneul de la Miami. Halep va continua apoi în perioada de zgură, unde va participa, ca de obicei, la patru turnee, Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie – 8 mai), Roma (10-16 mai) şi Roland Garros (23 mai – 5 iunie).

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că Halep a avut o pauză foarte mare de tenis, mai mult de o lună, o ajută să poată disputa două meciuri şi în barajul de Fed Cup cu Italia. Duelul va avea loc în perioada 16-17 aprilie, la Cluj-Napoca, în barajul pentru menţinerea/promovarea în Grupa Mondială.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și