Închide meniul

Antonio Conte și-a făcut praf jucătorii: „Tottenham se apară ca o echipă de la retrogradare”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 20 ianuarie 2023, 21:01

Antonio Conte și-a făcut praf jucătorii: Tottenham se apară ca o echipă de la retrogradare”

Antonio Conte și-a făcut praf jucătorii

Antonio Conte / Profimedia

Antonio Conte, antrenorul celor de la Tottenham, și-a făcut praf jucătorii. Clubul londonez a suferit două înfrângeri dure în ultimele două etape de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Arsenal, cât și Manchester City au trecut de echipa pregătită de Conte, iar tehnicianul italian nu i-a menajat pe jucători.

Antonio Conte și-a făcut praf jucătorii: „Tottenham se apară ca o echipă de la retrogradare”

Antonio Conte este nemulțumit de lipsa de atitudine a jucătorilor săi, concluzionând că apărarea este de nivelul unei echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

„Trebuie să îmbunătățim spiritul echipei, motivația, dorința de a suferi pentru a câștiga. Poate asta e problema, că am uitat să suferim. Să încasezi 21 de goluri în ultimele 10 meciuri..de obicei așa se apară o echipa de la retrogradare. Asta este media noastră, ne apărăm ca o echipă de pe ultimele locuri.

La alte capitole cred că suntem mai buni decât sezonul trecut. Am evoluat la multe aspecte, înscriem multe goluri, avem multe ocazii în meciuri, facem un pressing mult mai bun”, a declarat Antonio Conte, potrivit BBC.

Reclamă

Următorul meci al lui Tottenham va avea loc luni, 23 ianuarie, în deplasare la Fulham. După 20 de meciuri disputate în Premier League, echipa lui Conte se află pe locul 5, cu 33 de puncte.

Arsenal, transfer de titlu! „Tunarii” au plătit 24 de milioane de euro pentru fotbalistul unui revelații din Premier League

Arsenal, transfer de titlu! „Tunarii” l-au transferat de la Brighton pe Leandro Trossard, extremă belgiană în vârstă de 28 de ani.

Formația de pe Emirates este lider în Premier League și se întărește pentru a cuceri titlul după o pauză de 19 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Leandro Trossard a impresionat în acest sezon la Brighton, una dintre revelațiile din Premier League. Belgianul a semnat un contract valabil până în 2027 cu formația din nordul Londrei.

„Suntem foarte bucuroși să îl avem în echipă. Cunoaște campionatul și cred că va avea un impact imediat la Arsenal. L-am urmărit de mai mult timp.

Chiar avem nevoie de un fotbalist polivalent. Poate evolua pe foarte multe poziții în linia ofensivă”, a declarat Mikel Arteta, tehnicianul „tunarilor”, conform BBC.

În acest sezon, Trossard a jucat în 16 meciuri pentru Brighton și a înscris de 7 ori, oferind și 3 pase decisive. 30 de milioane de euro este cota de piață a belgianului, conform site-urilor de specialitate.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și