Închide meniul

Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 21:52

Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc cu Rafael Nadal

Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells

Novak Djokovic, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea surprinzătoare suferită la Indian Wells. Liderul mondial va lua startul în turneul de 1000 de puncte de la Monte Carlo, acolo unde s-ar putea duela cu Rafael Nadal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic nu a mai disputat niciun meci, după ce a fost învins de ocupantul locului 123 ATP, Luca Nardi, în turul trei de la Indian Wells. Sârbul s-a retras de la turneul de 1000 de puncte ATP de la Miami.

Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells

Conform paginii tennis365.com, Novak Djokovic va începe pregătirile pentru sezonul de zgură la turneul de la Monte Carlo. Competiţia se va disputa în perioada 7-14 aprilie. Şi Rafael Nadal se află pe lista participanţilor, ibericul sperând să fie într-o formă bună pentru a participa la Roland Garros.

Novak Djokovic a câştigat de două ori turneul de la Monte Carlo, în 2015 şi în 2013, mai disputând alte două finale, în 2009 şi 2012. Totuşi, sârbul nu a mai trecut de sferturi din 2015, anul trecut fiind eliminat de Musetti, în turul al treilea, după un meci de trei seturi.

Până la participarea la Roland Garros, Novak Djokovic ar mai putea lua startul la turneele de 1000 de puncte ATP de la Madrid şi Roma. Grand Slam-ul parizian se va disputa în perioada 26 mai – 9 iunie.

Reclamă

În acest an, Novak Djokovic nu a câştigat niciun turneu. Sârbul a fost învins în finala de la Australian Open de către Janick Sinner, şi a pierdut în turul trei de la Indian Wells, cu Luca Nardi.

Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani

Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells de italianul Luca Nardi, locul 123 mondial, ajuns pe tabloul principal ca lucky loser. A fost pentru prima dată când „Nole” pierde cu un jucător atât de slab cotat într-un turneu ATP Masters 1000 sau de Grand Slam. A fost un eşec fără precedent pentru sârbul de 26 de ani, în faţa unui lucky loser.

Nardi (20 de ani), numărul 123 mondial, a produs astfel marea surpriză a competiţiei californiene, la care Djokovic a participat pentru prima oară din 2019. Italianul a devenit al patrulea jucător cel mai slab clasat care învinge un număr 1 mondial într-un Masters 1000, după Francisco Clavet (locul 178 împotriva lui Lleyton Hewitt), Thanasi Kokkinakis (locul 175 împotriva lui Roger Federer) şi Vasek Pospisil (locul 129 împotriva lui Andy Murray).

Reclamă 4 / 0/3

„Am visat asta ieri„, a spus Nardi la microfonul stadionului, la finalul meciului, potrivit agerpres.ro. Italianul a fost învins în calificări de belgianul David Goffin, înainte de a accede direct în turul al doilea la Indian Wells, din postura de „lucky loser”, pentru a-l înlocui pe argentinianul Tomas Martin Etcheverry, care a declarat forfait.

„Este un sentiment incredibil. Nici nu îmi puteam imagina că voi juca împotriva lui, iar acum l-am învins. Este un vis devenit realitate„, a precizat italianul, care va intra în Top 100 mondial după participarea la acest turneu.

Nardi l-a învins în primul tur pe chinezul Zhizhen Zhang pentru a accede în turul al treilea, în care a evoluat fără complexe împotriva celui mai titrat jucător din tenisul profesionist, cu 24 de trofee de Mare Şlem în palmares.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și