Închide meniul
Video

Cea mai tare româncă la aruncarea ciocanului doarme în pat cu antrenoarea ei

Antena Sport Publicat: 28 august 2020, 17:16

Reclamă

Visează doar medalia olimpică. Cea mai tare româncă la aruncarea ciocanului doarme în pat cu antrenoarea ei. Cele două sunt nedespatite în drumul spre Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:01

NEWS ALERTGigi Becali, ameninţări incredibile pentru Răzvan Burleanu: „O să primească război total!”. Rotaru, trimis de urgenţă la FRF!

14:47

„Bellingham e jucător de clasă mondială!” Olandezii, cuvinte uriaşe la adresa starului Angliei

14:24

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe”

13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și