Închide meniul
Video

FCSB are adversar de lux în Conference League. Detalii uluitoare despre Dunajska Streda înaintea meciului care va fi astăzi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2022, 21:38 / Actualizat: 3 august 2022, 0:06

Reclamă

FCSB are adversar de lux în Conference League. Detalii uluitoare despre Dunajska Streda

FCSB a ajuns în Slovacia / Colaj Youtube

FCSB joacă împotriva unui adversar de lux, Dunajska Streda, în Slovacia, într-un orăşel care respiră fotbal! Toţi locuitorii încap în jumătate din Arena Naţională. Dar cele 13.000 de locuri ale stadionului lor sunt pline meci de meci. Va fi „infern” şi în această seară seară, de la 21:30, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, în confruntarea din turul 3 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dunajska Streda, locul în care vor juca roş-albaştrii, are doar o stradă principală! Dar orasul de 23.000 de locuitori trăieşte prin fotbal.

FCSB are adversar de lux în Conference League

Pentru că majoritatea localnicilor sunt maghiari, guvernul lui Viktor Orban de la Budapesta ajută anual cu 25 de milioane de euro. Şi stadionul de 13.000 de locuri pe care va juca FCSB a fost construit, în 2019, de guvernul maghiar. Are şi o lojă impresionantă unde, cei care plătesc bilete scumpe, servesc mâncăruri fine: de la friptura de cerb, la coaste de porc în sosuri speciale.

E cel mai important meci din istoria echipei„, scrie pe site-ul oficial al lui Dunajska Streda. Niciodată orăşelul n-a fost vizitat de o fostă câştigătoare a Cupei Campionilor. Iar FCSB e văzută ca mare favorită în duelul care e în această seară, de la ora 21:30, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Am luptat tot sezonul pentru a avea un asemenea meci„, a declarat Yhoan Andzouana, atacantul congoleze de la Streda.

Reclamă
Reclamă

FCSB a ajuns în Slovacia pentru meciul cu Dunajska Streda

FCSB a ajuns în Slovacia, acolo unde se vor duela cu Dunajska Streda, în prima manşă a dublei din turul trei preliminar din Conference League. Trupa lui Nicolae Dică a fost surprinsă pe aeroportul din Bratislava, de unde a fost preluată de un autocar.

Primul cantonament sub comanda lui Nicolae Dică, în primul mandat al său pe banca celor de la FCSB în 2017, a avut loc în Slovacia, chiar la complexul unde sunt cazaţi jucătorii şi pentru partida cu Dunajska. Astfel, locul nu este unul necunoscut pentru tehnicianul instalat recent de către Gigi Becali, după plecarea lui Toni Petrea.

Delegația FCSB a aterizat marți, în jurul prânzului, la Bratislava, de unde roș-albaștrii au fost transportați cu autocarul către X-Bionic Sphere.

Reclamă

Complexul din Samorin nu reprezintă o necunoscută pentru echipa noastră, care a efectuat chiar acolo primul cantonament sub comanda lui Nicolae Dică în iunie 2017, la primul mandat al acestuia ca tehnician al FCSB„, se arată în comunicatul celor de la FCSB.

Nicolae Dică şi-a făcut tactica pentru Dunajska Streda – FCSB

Antrenorul roş-albaştrilor a fost prezent la conferinţa de presă alături de Florinel Coman. A oferit ultimele detalii înaintea partidei care are o miză importantă pentru FCSB.

Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă ofensivă, cu o dinamică bună. Care îşi doreşte să aibă o posesie bună. Jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, un atacant în formă foarte bună. În benzi jucători de viteză, o echipă agresivă, care vine într-un pressing avansat. Pe teren propriu au un ritm şi mult mai bun pentru că au suporterii în spate şi îi încurajează. De asta spun că vom avea o partidă foarte grea. Trebuie să fim pregătiţi pentru treaba asta.

Este foarte important ca la meciul de mâine să scoatem un rezultat pozitiv pentru a ne păstra şansele de calificare la meciul retur. Dar trebuie să fim inteligenţi, conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea şi că mai urmează încă un meci la Bucureşti„, a declarat Nicolae Dică.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și