Închide meniul
Video

Lando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează

Alex Masgras Publicat: 19 aprilie 2024, 11:54 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 17:39

Reclamă

Lando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: "A fost o nebunie". Ce îl întristează

Lando Norris, în timpul unui interviu, după ce a fost cel mai rapid pilot în calificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei / Antena Sport

Lando Norris a oferit prima reacţie, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei. Pilotul celor de la McLaren a înregistrat cel mai bun timp în SQ3, a treia sesiune de calificări pentru cursa de sprint. Piloţii au avut mari probleme în această sesiune, din cauza ploii torenţiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei va avea loc sâmbătă, de la ora 06:00, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Lando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează

Lando Norris va pleca primul în cursa de sprint de sâmbătă, după ce a reuşit să facă faţă nebuniei din SQ3. Mai mult, timpul său de calificare fusese şters în primă fază, după care a fost luat din nou în calcul.

Pilotul britanic a dezvăluit că ultimul tur din a treia sesiune a fost de totul sau nimic, din cauza condiţiilor extrem de dificile. De asemenea, el i-a mulţumit echipei pentru treaba bună şi este încrezător pentru restul weekend-ului, dar a dezvăluit că îl întristează faptul că nu a obţinut acest pole-position în calificările pentru cursa propriu-zisă:

„A fost o nebunie. Sunt foarte fericit, mulţumiiri echipei. A fost complicat. Mereu e aşa înainte de o astfel de sesiune, când ştii că plouă. Sunt destul de fericit şi de cum am mers şi pe uscat. Am avut ritm bun până acum. Condiţiile te fac să rişti, să dai totul. Sunt fericit, e trist că nu e un pole în calificările propriu-zise, dar e suficient de bine.
Ultimul tur a fost de totul sau nimic. Devenea din ce în ce mai ud. Condiţiile ultimelor tururi au fost grele. Am făcut câteva greşeli, dar te distrezi, e o surpriză plăcută şi e o poziţie bună pentru mâine.

Reclamă

Am făcut de dimineaţă nişte tururi pentru a înţelege mai bine circuitul. Depinde de vreme. Dacă plouă, şansele sunt decente. Cursa e diferită de calificări, dar ritmul a fost bun, atât pe uscat, cât şi pe circuit ud. E o surpriză, sunt fericit că echipa a făcut o treabă bună, maşina se simte bine şi eu la fel”, a declarat Lando Norris, după calificările pentru cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei.

Lando Norris va pleca din prima linie alături de Lewis Hamilton, pilotul cu al doilea timp din calificări. Din linia a doua vor pleca Fernando Alonso şi Max Verstappen.

Reclamă 4 / 0/3

După cursa de sprint urmează calificările pentru cursă, care vor avea loc pe 20 aprilie, de la 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și