Închide meniul
Video

Olimpicii se întrec în bucătărie. Monica Roșu a acceptat provocarea lui Marian Drăgulescu

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 18:15

Reclamă

Chiar și în izolare, olimpicii români au găsit soluții pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Se întrec la gătit! Marian Drăgulescu a dat startul, iar Monica Roșu nu a stat mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns pe măsură. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu și Monica Roșu, adversari în bucătărie

În izolare, olimpicii României s-au mutat în bucătărie. Monica Roşu raspunde cu dulce la provocarea lui Marian Drăgulescu. 

"Ți-am acceptat provocarea…dar nu am de gând să gătesc salată. O să fac ceva dulce", a reacționat Monica Roşu.

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 a pregătit clătite cu banane. Nu s-a oprit la atât.

"Provocarea a luat sfârșit, am terminat de gătit desertul. La rândul meu, o provoc pe Larisa Iordache, că am auzit că a început să gătească, și pe Camelia Potec", a transmis băcăuanca.

Reclamă

Monica nu ducea lipsă de dulciuri nici când era gimnastă. Fetele aveau ascunzătorile lor în cantonament.

"Le-am descoperit în vechiul cămin în care stăteam. Tavanul era fals și se ridicau plăcile. Aveam ciocolată, biscuiti, orice! La un moment dat se ascundeau în vasul de la toaletă", a dezvăluit Monica Roșu. 

După ce și-a făcut pofta de clătite, campioana olimipcă de la Atena a ars caloriile în curtea casei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Champioship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și