Închide meniul
Video

Scene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo! Un jucător s-a prăbuşit inconştient pe teren! Ambulanţa a intervenit de urgenţă

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 19:31

Reclamă

Scene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo

Portarul lui ACS Dinamo s-a prăbuşit pe teren/ AntenaSport

Au avut loc scene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo. Portarul „câinilor” s-a prăbuşit inconştient pe teren, şi a fost nevoie de intervenţia urgentă a ambulanţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ACS Dinamo, formaţie patronată de Nicolae Badea şi care evoluează în Liga a 4-a, s-a duelat astăzi cu Ştefăneşti, într-un meci amical.

Scene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo

În timpul partidei, portarul celor de la ACS Dinamo s-a prăbuşit pe gazon. Portarul „câinilor” nu s-a mai putut mişca, iar membrii staff-ului au intervenit imediat.

A fost nevoie şi de intervenţia medicilor de pe ambulanţă, dat fiind faptul că portarul lui ACS Dinamo nu îşi revenea.

În cele din urmă, după intervenţia celor de pe ambulanţă, portarul şi-a revenit, însă nu a mai continuat partida, fiind extrem de afectat.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo

Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea sunt aproape de a pune bazele unui proiect impresionant, unicul Dinamo. Dănuţ Lupu, team-managerul echipei lui Badea, din Liga a patra, a dezvăluit că cei trei au avut deja o întâlnire, iar Il Luce ar fi singurul care mai trebuie convins să devină manager-acţionar.

Lupu susţine că în doi-trei ani, din cele trei cluburi va rămâne un singur Dinamo, care îi va avea în proiect pe cei trei grei menţionaţi mai sus.

„Au avut o întâlnire cei trei. Din câte ştiu, a rămas ca nea Mircea să mai fie convins. Domnul Ţiriac cu domnul Badea au bătut palma. Din vară vreau să facem Academia de fotbal “Ion Ţiriac” Dinamo la Granitul.

Reclamă

O să mutăm toate centrele acolo. O să o dea în folosinţă celor de la SC Dinamo 1948. O să mai facă un teren la Granitul, încă două terenuri la Otopeni. Suntem la început. Lumea îşi doreşte.

Eu nu cred că domnul Ţiriac dacă a spus ceva, nu se va ţine de cuvânt. Vorbim de Dinamo, suntem în Liga a IV-a noi. Ne vom forma. Uşor, uşor, o să vedeţi că domnul Badea le va rezolva pe toate.

Sunt doi-trei ani până când va fi un singur Dinamo. Eu aşa cred. Ar trebui să înţeleagă şi ei. O echipă competitivă poţi să o faci doar cu oameni potenţi financiar. Să lase puţin orgoliul la o parte. Este şi o problemă cu stema cu câinii. La anul nu o să mai joace cu ea. Este emblema domnului Badea”, a spus Lupu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și