Închide meniul

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 9. Premiera, mai curând decât crezi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 12:42

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 9. Premiera, mai curând decât crezi

Antena 1

Chefi la Cuţite revine la Antena 1

Chefi la Cuțite și-a încântat fanii încă de la debutul pe micile ecrane și a continuat să ofere publicului din România momente de neuitat pe parcursul a 8 sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, sezonul 9 din emisiune revine cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol și promite și mai multe surprize ca până acum, prima fiind chiar un nou co-prezentator, îndrăgit de publicul din România – Speak.

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

Chefi la Cuțite revine cu sezonul 9 de pe 28 februarie. Premiera va avea loc duminică, la ora 20:00

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite va putea fi urmărit duminica de la ora 20:00 și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1.

Show-ul culinar îi readuce pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu în fața publicului, alături de concurenți ce vor încerca să îi convingă că merită un loc în bucătăria show-ului culinar.

Reclamă

La fel ca în ceilalți ani, noul sezon promite surprize fanilor emisiunii și un nou membru în familia Chefi la Cuțite – Speak, ce va fi co-prezentatorul Ginei Pistol.

Speak, coprezentator al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult,” a declarat Speak.

”Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a continuat el.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat Speak.

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

“Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina despre sezonul 9 din emisiunea Chefi la Cuțite.

Recomandări
  • Premiera show-ului culinar va avea loc chiar în luna februarie.
  • Sezonul 9 revine cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și