Închide meniul
Foto

„Eşti nevasta mea imaginară!” Una dintre fiicele Anamariei Prodan, apariţie uluitoare. Un bărbat a cedat instant

Reclamă

Publicat: 26 ianuarie 2023, 15:11 / Actualizat: 7 februarie 2024, 18:29

Una dintre fiicele Anamariei Prodan, apariţie uluitoare! Anamaria Prodan are cu ce se mândri. Vedeta are două fete superbe din căsătoria cu Tibi Dumitrescu, primul său soţ, dar şi un băiat din mariajul cu Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi mama lor, cele două fete ale Anamariei Prodan fac senzaţie la fiecare apariţie. Rebecca, cea care nu apare des la televiziunile din România, este o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare.

Una dintre fiicele Anamariei Prodan, apariţie uluitoare

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, este o prezenţă extrem de discretă însă, chiar şi aşa, iese în evidenţă la orice apariţie prin eleganţă şi frumuseţea orbitoare. Tânăra primeşte des extrem de multe complimente din partea fanilor.

„Eşti nevasta mea imaginară”, i-a scris un fan Rebeccăi Dumitrescu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Rebecca Dumitrescu Prodan (@rbccadp)

Reclamă

Ce ai învățat de la Anamaria Prodan?”. Răspunsul surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a vedetei

Răspuns surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu la petrecerea dată de Anamaria Prodan la împlinirea a 50 de ani. Fiica cea mare a agentului de jucători a fost întrebată ce a învățat de la mama ei și a avut o reacție neașteptată. „Să nu ai nevoie de nimeni lângă tine„, a spus tânăra.

Rebecca, cea care în 2020 era cea mai tânără conducătoare a unui club din Liga 1, i-a făcut și mai multe urări Anamariei Prodan. Fosta patroană de la Hermannstadt a fost vizibil emoționată în timp ce a oferit interviul.

Rebecca Dumitrescu a recunoscut că seamănă mai mult cu tatăl său, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Ce îi urezi mamei tale?) Tot ce are și acum, pe noi. O viață lungă, să fie la fel de frumoasă mereu. Să fie iubită, sănătoasă și tot ce e frumos pe lumea asta.
100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?).

(Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu„, a spus Rebecca Dumitrescu într-un interviu pentru AntenaStars.

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale a postat mai multe imagini de la cheful cu 300 de invitați. Impresara a împlinit 50 de ani pe 17 decembrie, dar a început să sărbătorească cu două zile înainte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și