Închide meniul

Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român, cu acuzaţii de şantaj şi ameninţare! Peste 100 de plângeri penale!

Publicat: 13 ianuarie 2024, 14:41

Reclamă
Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român, cu acuzaţii de şantaj şi ameninţare! Peste 100 de plângeri penale!

Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român, cu acuzaţii de şantaj şi ameninţare

Sursa foto: pexels.com

Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român, Marin Condescu. Una dintre fiicele acestuia, Anița, are un conflict incredibil cu fostul soț, milionarul George Cârstoiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cancan.ro, fiica lui Condescu îl acuză pe fostul soţ că ar fi violent şi că ar fi ameninţat-o în mai multe rânduri. În replică, milionarul George Cârstoiu a susţinut că i se aduc aceste acuzaţii pentru că nu a vrut să suporte costul de 6.500 de euro al unei operaţii estetice făcute de fiica lui Condescu.

Scandal uluitor în familia unui celebru milionar român, cu acuzaţii de şantaj şi ameninţare!

Sursa citată notează că George Cârstoiu nu îşi poate vedea copilul pe care îl are cu Anita, chiar dacă are un program de vizitare. Cârstoiu ar fi făcut peste 100 de plângeri penale, acuzând-o pe fosta soţie de neîncredinţarea minorului şi de rele tratamente aplicate acestuia.

Iniţial, fiica lui Condescu ar fi obţinut un ordin de protecție provizoriu contra lui Cârstoiu, care nu avea să se apropie la mai mult de 300 de metri de locul ei de muncă şi de domiciliul ei pe o perioadă de 5 zile, dar ulterior, atunci când a solicitat în instanţă ca bărbatul să nu se apropie la mai mult de 50 de metri de aceste locaţii, cererea a fost respinsă de tribunal.

Potrivit publicaţiei citate, instanţa a luat act de un mesaj în care Cârstoiu a folosit termeni foarte duri, dar a considerat că acel mesaj nu ar fi reprezentat o ameninţare pentru femeie. S-ar fi luat în calcul şi o declaraţie a unui martor, care a susţinut în instanţă că milionarul Cârstoiu nu e o persoană violentă.

Reclamă

Marin Condescu, fost preşedinte şi cel mai important creditor de la Pandurii Târgu – Jiu, a fost condamnat definitiv

Marin Condescu, fost lider de sindicat şi fost preşedinte al clubului Pandurii Târgu – Jiu, care a dat faliment, a avut în mai multe rânduri probleme cu justiţia. În 2018, Condescu a fost condamnat definitiv, de către Curtea de Apel Craiova, la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri private.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi adjunctul lui Condescu, Viorel Temelescu, care ocupa o funcţie de conducere în organizaţia sindicală şi era vicepreşedinte la clubul Pandurii. Acesta a primit o pedeapsă de doi ani  şi patru luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals. Prejudiciul estimat de procurori era de 2,6 milioane de lei.

Marin Condescu nega, anul trecut, că ar fi falimentat clubul Pandurii Târgu – Jiu, aşa cum a fost acuzat.

Reclamă 4 / 0/3

Instanța penală a ajuns la concluzia că n-a fost fraudat clubul. În baza acestei hotărâri s-a decis că am de primit 1,5 milioane de euro. Sunt sigur că nici n-o să-i iau pe toți. Eu sunt cel mai important creditor, pentru că n-am lăsat ANAF-ul să-și facă de cap. Atât de vinovat am fost încât am de luat bani! La ora când vorbim, clubul are bază sportivă de peste 3 milioane de euro. Clubul trebuie să-și achite creditorii din valorificarea bunurilor pe care le are”, declara Marin Condescu pentru gsp.ro în luna martie a anului trecut.

În vârstă de 67 de ani acum, Marin Condescu se află la pensie. El a fost începând cu anii ’90 unul dintre cei mai importanţi oameni ai municipiului Târgu-Jiu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
Vezi toate știrile
Citește și