Închide meniul
Video

Surpriza uriașă de care a avut parte Irinel Columbeanu! Cine l-a vizitat la azil: „Am depănat amintiri!”

Publicat: 5 aprilie 2024, 11:57

Reclamă
Surpriza uriașă de care a avut parte Irinel Columbeanu

Surpriza uriașă de care a avut parte Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, în timpul unui eveniment / Hepta

Surpriza uriașă de care a avut parte Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani a fost vizitat la azil de către fosta lui iubită, mai tânără cu 40 de ani decât el, Oana Cojocaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a ajuns falit, după ce a pierdut o avere de milioane de euro. Acesta a ajuns să trăiasă la un azil din Ghermănești și a ajuns la mila altora.

Surpriza uriașă de care a avut parte Irinel Columbeanu

Oana Cojocaru l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil și i-a făcut o bucurie fostului milionar. Acesta a dezvăluit că fosta lui iubită l-a dus la un restaurant, acolo unde au depănat amintiri despre perioada în care erau împreună.

Oana Cojocaru a fost iubita lui Irinel Columbeanu timp de trei ani, deși diferența dintre cei doi este de 40 de ani. Frumoasa brunetă, în vârstă de 26 de ani, și fostul milionar s-au despărțit în 2021.

Mă bucur că a venit Oana acum câteva zile pe la mine, a venit în vizită, la azil, unde stau eu, cu mașina ei, și am mers la un restaurant de pe marginea unui lac. Am stat cam o oră de vorbă cu ea, la restaurant. A fost foarte frumos, am depănat amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună. Din câte știu, Oana o să mai vină pe la mine, nu are de ce să nu vină.

Reclamă

La masă am avut de toate, am mâncat niște paste, rață, chiar am avut de toate pe masă. Consumația nu am plătit-o nici eu, dar nici Oana, a fost din partea casei”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru click.ro.

Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu

Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu s-a aflat în presă. Cea mai mare dorinţă a fostului afacerist nu va putea fi împlinită curând.

Ajuns falit şi la azil, Irinel Columbeanu îşi dorea cel mai mult să fie vizitat de fiica lui, Irina. Din păcate, acest lucru nu va fi posibil în viitorul apropiat.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu când o să o mai văd. Momentan nu mai am voie să zbor cu avionul, deci nu voi mai avea cum să plec în America. Iar ea m-a anunțat că nu va putea veni în România”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Fostul om de afaceri este extrem de mândru de fiica lui. El a subliniat că Irina este acum independentă. Adolescenta lucrează într-un restaurant, chiar dacă actualul iubit al mamei sale, Mr. Pink, deţine o avere considerabilă.

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a mai declarat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și