Închide meniul

„Ţi se rupe inima”. Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2024, 12:32

Reclamă
„Ţi se rupe inima. Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti

"Ţi se rupe inima". Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România

Leonard Doroftei, în timpul unei emisiuni

Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România este un lucru care a fost dezvăluit chiar de marele nostru campion. Puţinele momente în care acesta uită de problemele pe care le-a întâmpinat înainte de plecarea în Canada au legătură cu mama sa, care a decedat în 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel poreclit „Moşul” a dezvăluit cu lacrimi în ochi că, de câte ori ajunge la Ploieşti, merge la cimitir cu două cafele, la mormântul mamei sale, care a decedat la 76 de ani, în 2016, în urma unei intervenţii chirurgicale.

Doroftei regretă acum momentele în care s-a comportat nepotrivit cu mama sa. Acum, tot ce i-a rămas de făcut sunt vizitele la mormânt, cu „două cafeluţe”.

Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România

„Cum am venit acasă, primul lucru pe care l-am făcut am fost la mormânt la mama, mi-am băut cafeaua. M-am întors, am venit ca să-i fac mormântul. Îmi beau cafeaua cu mama dimineața, la mormânt, când sunt în Ploiești, când vin acasă.

Merg la cimitir dimineața, iau două cafele și stăm acolo și vorbim. Mi-am dat seama că trebuie să stăm mai mult să ne bem cafeaua cu părinții, nu în fugă. De aia v-am zis: nu mai țipați la părinți, nu mai vorbiți urât, că nu știi cât îi mai ai! Pe urmă, degeaba te mai duci la mormânt și plângi. Degeaba mai plângi după ei. Nu e o rușine să plângi, e un mod de a te relaxa.

Reclamă
Reclamă 4

Am fost și eu prost și am mai țipat la ea: lasă-ma în pace, ce vrei?! Și ea zicea: `nu mai țipa la mine! Ți se rupe inima. Nu-ți mai vărsa furia acasă pe părinți, pe soție și pe copii. Ei sunt singurii care te iubesc`”, a spus Doroftei, în cadrul unui podcast.

Calvarul prin care a trecut Leonard Doroftei în România

Leonard Doroftei a dezvăluit calvarul prin care a trecut în perioada în care locuia în România. „Moşul” a transmis că a simţit nevoia să plece definitiv din ţară, pentru a-şi găsi liniştea.

Leonard Doroftei s-a lovit de mai multe probleme în România şi a ales să părăseasca ţara în urmă cu cinci ani, după ce a fost numit chiar şi „cerşetor”. Acesta a dezvăluit că în perioada în care locuia în ţară, nu avea deloc linişte şi suferea de insomnii.

Reclamă

Totodată, Leonard Doroftei a transmis că soţia i-a fost aproape în perioada dificilă pe care a traversat-o, mărturisind că a luat decizia de a pleca din România nu pentru a fugi de probleme, ci pentru că avea nevoie de o schimbare.

„N-am emigrat. Am plecat cu contract de muncă prima dată, să fac box. După ce mi-am încheiat cariera, m-am întors acasă. N-am fugit din România, am plecat pentru că aveam nevoie de o schimbare. Am avut nevoie de ceva, mă afundam, simţeam pe zi ce trece că totul era împotriva mea.

15 ani, cât am stat în România, nu am dormit o noapte. A fost foarte greu, nu ştiu cum m-a suportat soţia în toată perioada asta. Mi-am plăcut să stau între oameni. (N.r. Ţi-ai neglijat familia) Da, pierdeam prea mult timp în cârciumărie. Au fost reproşuri, dar nu cu ţipete, au fost reproşuri frumoase, noi ne sfătuim, asta e frumos la noi. Nici ea nu ţipă, nici eu”, a declarat Leonard Doroftei.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:52

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025

14:24

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

14:02

David Popovici, analizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Dacă îi va ieși la 200 metri, va ieși și la 100 metri”

13:24

Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1. A rezistat numai două etape

13:17

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României! Anunţul oficial făcut de FRF: „A amânat prea mult”

12:12

„Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?” Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri și a avut o reacție categorică

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și