Închide meniul
Foto

„Viaţa este grea pentru orbi!”. Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă la piscină. Cum poate să arate la 49 de ani!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2022, 18:35

„Viaţa este grea pentru orbi!”. Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă la piscină. Cum poate să arate la 49 de ani!

Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă la o piscină din Elveţia

Anamaria Prodan, în piscina din resortul de lux / Instagram

Anamaria Prodan a încercat să facă uitate problemele cu divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi a avut o apariţie spectaculoasă la piscină. Agentul de jucători s-a relaxat într-un resort de lux din Elveţia, care are o vedere fabuloasă spre Lacul Lucerna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a făcut mai multe fotografii în piscina de tip „infinity” (VEZI GALERIA FOTO). Chiar dacă va împlini 50 de ani pe 17 decembrie, vedeta nu s-a ferit şi şi-a surprins fanii cu pozele făcute în costum de baie. A avut şi un mesaj cu trimitere directă spre antrenorul lui Neftchi Baku, cu care este pe punctul de a se despărţi.

Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă la piscină în Elveţia

Când oamenii îți spun că nu văd nimic in tine, îmbrățișează-i și spune-le că viața este grea pentru orbi!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Postarea impresarului a depăşit deja 10.000 de aprecieri. „Corect„, „Adevărat„, „Un zâmbet de milioane„, i-au comentat fanii. Aproape un milion de urmăritori are vedeta.

Eu sunt Anamaria Prodan„, a mai scris agentul de jucători. A amintit astfel că nu are de gând să îşi schimbe numele după divorţ, chiar dacă „Reghe” a solicitat asta în instanţă.

Reclamă

Anamaria Prodan, anunţ despre numele pe care îl va purta după ce va divorţa oficial

Anamaria Prodan a făcut un nou anunţ despre numele pe care îl va purta după divorţ. Agentul de jucători în vârstă de 49 de ani a răbufnit după ce Laurenţiu Reghecampf a cerut în instanţă să nu îi mai poarte numele.

Magistraţii Judecătorii Buftea nu i-au dat câştig de cauză antrenorului de la Neftchi Baku. Anamaria Prodan poate să se numească şi Reghecampf, după ce se va despărţi oficial de cel cu care are un copil, pe Bebeto.

Impresarul îşi doreşte ca, cel puţin pentru o perioadă, să se numească Prodan Reghecampf. I-a transmis şi un avertisment celui cu care este căsătorită de 15 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Iată ce decizii a luat instanța: ce pensie alimentară va plăti antrenorul și cine a câsțigat custodia copilului.

Conform digisport.ro, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată.

Deciziile luate odată cu hotărârea instanței sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Conform sursei citate, suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Reclamă

Avocatul Anamariei Prodan a dezvăluit că clienta sa nu acceptă condiţiile divorţului şi că îşi doreşte să facă apel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și