Închide meniul
Video

„Eu i-am zis să scrie!” Profesoara de istorie din Galaţi a dezvăluit povestea din spatele imaginii virale din Liga 1

Publicat: 13 februarie 2024, 20:38 / Actualizat: 14 februarie 2024, 21:06

Reclamă

Profesoara de istorie din Galaţi a dezvăluit povestea din spatele imaginii virale din Liga 1. Un puşti din galeria Otelului e vedetă la Galaţi. Mesajul său de la meci în care i-a mulţumit doamnei de istorie că l-a învoit de la şcoală ca să mearga pe stadion a devenit viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar profesoara de istorie l-a indrumat să scrie mesajul, care a devenit cunoscut în tot internetul. Adina Guţu are numai cuvinte de laudă la adresa elevului său.

Profesoara de istorie din Galaţi a dezvăluit povestea din spatele imaginii virale din Liga 1

Eu i-am zis să scrie pe o hârtie. Am făcut o glumă, dar am vorbit şi serios să văd dacă într-adevăr se duce la meci. Doar m-a rugat să îl învoiesc 10 minute, să plece mai devreme de finalul orei. I-am zis cu o condiţie, să văd dovada. M-am gândit pentru o secundă că o să ajungă pe reţelele de socializare, dar cine să îi facă poză?! O să mai vedem dacă îi mai dau voie. Anul trecut am fost în ultima dată la Oţelul şi mi-a plăcut foarte mult atmosfera. El a fost la oră, nu e ca şi cum l-am învoit toată ora. Am apreciat sinceritatea şi entuziasmul lui. Plus că s-a ţinut de cuvânt. M-a amuzat copios situaţia„, a spus Adina Guţu în exclusivitate pentru AntenaSport, profesoara de istorie care şi-a învoit elevul pentru a merge la meciul Oţelului.

Oţelul e în topul suporterilor din Liga 1 ca prezenţă pe stadion, după FCSB, Craiova lui Rotaru şi Rapid. Între fani sunt şi elevii cuminţi. Doar pe ei îi invoieste profesoara.

El este un băiat foarte isteţ şi sârguincios, îşi face fişele de lucru, învaţă bine. Nu îmi fac probleme. Eu sunt în primul an la ei la clasă„, a spus Adina Guţu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și