Închide meniul

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

Dan Roșu Publicat: 26 iulie 2024, 12:07

Reclamă
Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo - Profimedia Images

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc. Boxerul mexican Saul „Canelo” Alvarez, campionul mondial WBA, WBC şi WBO la categoria supermijlocie, îşi va pune centurile în joc contra americanului Edgar Berlanga, pe 14 septembrie, la Las Vegas, scrie AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alvarez, 34 ani, cu 57 de victorii, două egaluri şi două înfrângeri în palmares, va înfrunta un american de 27 ani, originar din Porto Rico, neînvins în 22 de meciuri, challenger-ul numărul unu desemnat de WBA.

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

„Sunt foarte bucuros de această luptă dintre Mexic şi Porto Rico”, a spus Alvarez, care continuă tradiţia de a lupta în weekendul cel mai apropiat de sărbătoarea naţională a Mexicului (luni 16 septembrie). ”Sunt mândru că contribui la această moştenire, iar înfruntarea unui adversar precum Edgar Berlanga adaugă şi mai multă emoţie şi sens acestui eveniment”, a mai spus Canelo.

Pugilistul mexican a urcat ultima oară în ring în luna mai, când l-a învins pe conaţionalul său Jaime Munguia. La acel meci, ”Canelo” şi-a apărat patru centuri, inclusiv IBF, de care se pare că va fi deposedat în scurt timp pentru că nu a luptat cu challenger-ul impus William Scull.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și