Închide meniul

Suma uriaşă primită de Mike Tyson după lupta cu Roy Jones Jr. "Nimeni nu trebuie să fie invidios"

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 6:40

Suma uriaşă primită de Mike Tyson după lupta cu Roy Jones Jr. "Nimeni nu trebuie să fie invidios"

ProfimediaImages

Mike Tyson a primit 10 milioane de dolari pentru lupta cu Roy Jones Jr

  • Mike Tyson a revenit în ring după 15 ani
  • Tyson vs Jones Jr, fără învingător

Totuşi, Mike Tyson, chiar dacă a avut mari probleme cu banii în ultima parte a vieţii, a dat asigurări că suma consistentă de bani va fi donată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Banii vor ajunge către diverse organizaţii caritabile. Nimeni nu trebuie să-şi facă griji că mă îmbogăţesc sau să fie invidios şi să spună că am revenit în ring pentru bani. Nu primesc nimic şi mă simt bine că încă mai pot boxa", a spus Tyson, citat de express.co.uk.

Mike Tyson vs Roy Jones Jr. Remiză în lupta aşteptată de o lume întreagă

Lupta care a avut loc la Staples Center din Los Angeles nu a avut niciun învingător, dar asta nu le va schimba bursele celor doi. Tyson a revenit în ring după 15 ani, în timp ce adversarul său a avut o carieră lungă, de 29 de ani, el luptând ultima oară în 2018.

Reclamă

"E ok decizia. Cred că am câștigat, dar sunt ok cu egalul. Cred că oamenii au primit un spectacol frumos din partea mea, așa că nu contează", a comentat Tyson, după întâlnirea cu Roy Jones Jr.

Multimplu campion mondial la profesionişti, la categoria grea, Tyson s-a retras din box în 2005, după ce a fost învins de Peter McBride. Eliberat de presiunea sportului său, Tyson şi-a îndreptat treptat viaţa şi a scăpat de dependenţa de droguri de mare risc. El a fost actor, om de spectacol, a lucrat în scopuri caritabile şi a cultivat marijuana, după ce a devenit legală în mai multe state americane.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani
Alte sporturi • 7 mart., 22:31
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani! Se va lupta cu influencerul devenit boxer: „Plănuiesc să îl termin! Lupta vieții mele”
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Alte sporturi • 1 mart., 23:05
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce libianul l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Fight Nation Premium Boxing AntenaPlay
Alte sporturi • 1 mart., 18:35
Fight Nation Premium Boxing a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY. Saad Fathi l-a învins prin KO pe Adana Kone
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Extra • 25 oct., 17:23
FOTO
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou
Alte sporturi • 4 aug., 12:36
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou, la debutul camerunezului în box. Meciul cu Tyson Fury va avea loc în Arabia Saudită