Închide meniul

Cătălin Ghigea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Poveștile comentatorului de Formula 1™

Antena Sport Publicat: 6 martie 2024, 11:10

Reclamă
Cătălin Ghigea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Poveștile comentatorului de Formula 1™

Cătălin Ghigea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Poveștile comentatorului de Formula 1™

Cătălin Ghigea / Facebook

Cătălin Ghigea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la ora 10:30. Comentatorul de Formula 1™ a venit cu povești de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1, 2 și 3 vor fi transmise  în direct de Antena 1 și AntenaPLAY în următorii 3 ani.

Cătălin Ghigea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Cătălin Ghigea a intrat în lumea curselor în anul 2012, ca pilot. Acesta are titluri câștigate la toate cele 4 discipline (coastă, raliu, viteză pe circuit și anduranță).

Este un pasionat al automobilelor și are chiar și o afacere legată de restaurarea vehiculelor clasice.

În urmă cu ceva timp, Cătălin Ghigea făcea o postare pe contul personal de Facebook, în care vorbea despre carieră, dar și despre experiențele sale:

Reclamă

„Am început să merg la curse, ca pilot, din 2012. Vreo 8 ani la coastă, 4 la raliu, 3 la viteză pe circuit, 3 la anduranță. Am curse și titluri câștigate în toate cele 4 discipline atât cu mașini clasice de curse (MGC GT, Abarth 124 Group 4, Detomaso Pantera Group 4, Alfa Romeo GTV 2000 Group 2, Alfa Romeo GTv Turbodelta Group 4) dar și cu prototipuri (Ligier JS51 si Funyo SP05 Evo)

Am o firmă de restaurări automobile clasice.

De 3 ani și jumătate am început și comentariul de motorsport.

Reclamă 4 / 0/3

Acum o lună am început un canal YT (Catalin Ghigea) despre motorsport. Filmez singur, montez singur, etc).

De 8 ani organizez Romanian Retro Racing, singurul campionat de viteză pe circuit pentru automobile istorice de curse.

Ca voi, am fost telespectator al F1 pentru cel puțin 25 de ani și nu am ratat nicio cursă (unele le-am vazut înregistrate). De mulți ani am și abonament la F1TV. În fiecare zi citesc cel puțin 1.5 ore despre F1”, a postat comentatorul, pe contul personal de Facebook.

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și