Închide meniul

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2024, 11:14

Reclamă
Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

Carlos Sainz şi Charles Leclerc, după Marele Premiu al Spaniei / Profimedia

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona. Cei doi piloţi de la Ferrari au fost în mijlocul unui moment controversat în timpul Marelui Premiu al Spaniei. La începutul cursei, cei doi s-au atins, iar monegascul l-a acuzat pe coechipierul său că nu a respectat strategia stabilită de echipă, aceea de a proteja pneurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

Charles Leclerc a spus despre manevra lui Sainz, care l-a depăşit în debutul cursei, că este păcat şi a acuzat probleme la monopost, din cauza contactului. De partea celaltă, Sainz a replicat spunând că monegascul se plânge prea mult după curse.

Înaintea Marelui Premiu al Austriei, Charles Leclerc a dezvăluit că cei doi au vorbit despre acest incident şi că relaţia lor este în continuare una bună, în ciuda declaraţiilor dure date la Barcelona. Cu toate acestea, monegascul nu scoate din calcul posibilitatea ca astfel de episoade să se repete:

„Pentru relaţia dintre noi, deloc. Ne-am întors cu acelaşi avion duminică seară şi ne-am văzut, totul e bine. Am avut o discuţie, ca întotdeauna. Cred că problema pare mereu uriaşă din exterior. Noi ne ştim foarte bine de atâţia ani şi ştim că după fiecare cursă este tensiune. Amândoi eram la cald şi dezamăgiţi, dar am discutat şi totul este bine.

Reclamă
Reclamă 4

Nu sunt îngrijorat în ceea ce priveşte relaţia noastră de acum încolo. S-a mai întâmplat şi în trecut şi e posibil să nu fie ultima oară, dar am reuşit să vorbim şi totul este bine. Totul este la fel, nu sunt îngrijorat”, a declarat Charles Leclerc, potrivit formula1.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:09

Rareş Toader şi Florentina Iuşco s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team România a ajuns la 101 sportivi calificaţi

20:40

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 2-1. Bellingham a egalat în minutul 5 al prelungirilor, cu o execuţie magnifică. Kane a marcat şi el

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

20:27

FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

20:19

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen: „A fost disperat! Mi-a distrus cursa şi maşina”

19:41

Valentin Mihăilă a semnat din cantonamentul naţionalei contractul pe 3 ani şi a reacţionat imediat

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și