Închide meniul

Kylian Mbappe l-a felicitat pe Charles Leclerc, după victoria din Marele Premiu de la Monaco! Mesajul starului francez

Alex Masgras Publicat: 27 mai 2024, 13:10

Reclamă
Kylian Mbappe l-a felicitat pe Charles Leclerc, după victoria din Marele Premiu de la Monaco! Mesajul starului francez

Kylian Mbappe l-a felicitat pe Charles Leclerc, după victoria din Marele Premiu de la Monaco! Mesajul starului francez

Kylian Mbappe, la Marele Premiu de la Monaco / Profimedia

Kylian Mbappe l-a felicitat pe Charles Leclerc, după victoria din Marele Premiu de la Monaco. Monegascul s-a impus pentru prima oară în cursa de la Monte-Carlo, după ce a eşuat în precedentele şase încercări. Marele Premiu de la Monaco a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, cel care tocmai a disputat ultimul meci în tricoul celor de la PSG, în finala Cupei Franţei, câştigată cu 2-1 în faţa lui Lyon, a fost cel care a fluturat steagul la linia de sosire. Finala Cupei Franţei a fost LIVE în AntenaPLAY.

Kylian Mbappe l-a felicitat pe Charles Leclerc, după victoria din Marele Premiu de la Monaco! Mesajul starului francez

După cursă, Kylian Mbappe l-a felicitat pe Charles Leclerc şi i-a transmis un mesaj, după ce monegascul a înregistrat prima sa victorie la Monaco:

„E timpul pentru istorie. Felicitări, frate! Meriţi! Acum, bucură-te de victorie”, a scris Kylian Mbappe, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Charles Leclerc, reacţie emoţionantă după triumful din Marele Premiu de la Monaco

Leclerc a dezvăluit că a fost visul său şi al tatălui lui de a câştiga la Monaco. Tatăl lui Charles Leclerc a decedat în 2017, la vârsta de doar 54 de ani, cu puţin timp înainte ca fiul său să obţină victoria în Marele Premiu de Formula 2 de la Baku.

„Nu pot explica în cuvinte ceea ce simt acum! Este o cursă atât de dificilă, având în vedere că am plecat din pole-position de două ori în trecut şi nu am câştigat. Am visat să devin pilot de Formula 1 într-o zi. A fost o cursă dificilă, din punct de vedere emoţional. În ultimele 15 tururi te rogi să ni se întâmple nimic. Toate emoţiile se năpustesc.

Mă gândeam la tatăl meu, la ce mi-a spus el. A dat totul ca să fiu astăzi aici, a fost un vis al nostru să câştig aici. A fost foarte dificil, ştiam că 78 de tururi pe aceleaşi pneuri va fi foarte dificil. Pe o durată mare din cursă a trebuit să manageriem acea distanţă faţă de George. Trebuie să mulţumesc echipei pentru toată munca pe care au depus-o şi pentru că mi-au dat ocazia să câştig această cursă.

Reclamă

Le mulţumesc foarte mult fanilor de aici, pe ultimele tururi am văzut mulţi pe marginea circuitului, mulţi prieteni la balcoane, a fost incredibil pentru mine. A însemnat foarte mult pentru mine, le mulţumesc tuturor”, a declarat Charles Leclerc.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și