Închide meniul

„Şocant” Reacţia lui Florin Prunea după ce CFR Cluj a fost umilită de Pafos şi a părăsit cupele europene!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2024, 22:32

Reclamă
„Şocant Reacţia lui Florin Prunea după ce CFR Cluj a fost umilită de Pafos şi a părăsit cupele europene!

Reacţia lui Florin Prunea după ce CFR Cluj a fost umilită de Pafos şi a părăsit cupele europene!

Florin Prunea / Hepta

Reacţia lui Florin Prunea după ce CFR Cluj a fost umilită de Pafos şi a părăsit cupele europene a venit după fluierul de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar al Generaţiei de Aur a declarat, după meci, că nu înţelege cum s-a putut prezenta astfel CFR Cluj la returul cu Pafos.

„Şocant” Reacţia lui Florin Prunea după ce CFR Cluj a fost umilită de Pafos şi a părăsit cupele europene!

N-aș fi vrut să comentez un asemenea rezultat și un asemenea joc. Eu am trăit așa ceva cu Craiova, în 1991. Am bătut cu 2-0 acasă, ne-am dus acolo cu soțiile, în vacanță. Am pierdut 3-0. Nu puteam să cred că se va întâmpla așa ceva, de o asemenea manieră.

CFR a fost depășită la toate capitolele, n-am mai văzut o așa echipă îngenuncheată. Putea fi și mai rău. Nu pot să înțeleg. E un șoc. N-aș vrea să fiu în locul patronului, care a mărit bugetul.

Patronul a plătit trei milioane și ceva pentru Louis Munteanu, a adus jucători pe salarii mari pentru această competiție, nu pentru competiția internă. 

Reclamă
Reclamă

Jocul este șocant, maniera în care s-a jucat. Bun, umezeală, dar nu se poate… 28 de grade, nu au fost 35. Tu, ca jucător cu experiență, să nu ai tu o reacție? Nu se poate. Fundașii centrali, deci așa ceva… Kresic nu e la primul joc în care o comite. Aici sunt problemele mari”, a declarat Florin Prunea la digisport.ro după Pafos – CFR Cluj 3-0.

Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu

Meciul Pafos – CFR Cluj 3-0 a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:00. Formaţia din Gruia a fost învinsă fără drept de apel în retur. În tur, câştigase pe teren propriu cu 1-0. Unicul marcator al partidei de săptămâna trecută a fost marcat de Korenica.

Din nefericire pentru Dan Petrescu, CFR Cluj a avut o evoluţie foarte slabă în retur. Pafos a marcat trei goluri şi a avut şi alte ocazii de gol.

Reclamă

PAFOS (3-4-3): Ivusic – Luckassen, Goldar, Pontelo – Bruno, Sunjic, Pepe, V. Dragomir – Jaja, Jairo, Tankovic
Rezerve: Theodoulou, Michael, Pileas, L. Vieira, Name, Anderson, Dalligna, Ilia, Correia
Antrenor: Juan Carlos Carcedo

CFR CLUJ (4-3-3): M. Popa – Mogoș, Boben, Kresic, Camara – Artean, K. Keita, Tachtsidis – Nkololo, Bîrligea, Korenica
Rezerve: Răcășan, Hindrich, Abeid, Leo Bolgado, Ajeti, Kamara, Păun, Simao Rocha, Fică, Djokovic, L. Munteanu, Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Înaintea meciului retur din play-off-ul Conference League, CFR Cluj a învins-o cu 3-0 pe FC Botoşani. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus clar graţie golurilor marcate de Nkolo, Djokovic şi Filip. De partea cealaltă, ciprioţii de la Pafos nu au jucat până acum în campionatul din Cipru.

Balaj spunea că se teme de arbitraj înainte de returul cu Pafos

Ardelenii au criticat dur arbitrajul după meciul tur. La retur, CFR Cluj nu a contat, aşa că nu se poate vorbi de probleme de arbitraj.

„(n.r. Sunteți optimist în privința șanselor de calificare?) Bineînțeles, dar sunt anumite chestiuni care mă îngrijorează. Adversarii lui Pafos au avut mai mereu un om eliminat.

Cu problemele de arbitraj care au fost în tur, cred că ne putem gândi la orice. Și atunci, văzând istoricul jocurilor, considerând condițiile atmosferice, e normal să fim îngrijorați.

Am avut un penalty rușinos neacordat în favoarea noastră… Vorbim de un arbitru sârb care se plimbă mai mereu în Cipru. Sunt convins că Roberto Rosseti și cei de la UEFA nu tolerează așa ceva, după cum îi cunosc”, declara Cristi Balaj, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:13 30 aug.

„Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine”

0:10 30 aug.

Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”

23:55

Fanii lui LASK Linz, mesaj uluitor despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua! Bannerul incredibil afişat de austrieci

23:49

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupa Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

23:38

„Mi-a dat Hristos ce mi-am dorit!” Gigi Becali, discurs războinic după calificarea FCSB-ului în grupa Europa League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și