Închide meniul

FRF, anunţ direct despre viitorul lui Edi Iordănescu. Decizia a fost luată. Mirel Rădoi şi Cosmin Contra au fost daţi exemplu!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2023, 18:48

Reclamă
FRF, anunţ direct despre viitorul lui Edi Iordănescu. Decizia a fost luată. Mirel Rădoi şi Cosmin Contra au fost daţi exemplu!

Răzvan Burleanu, mesaj special pentru români

Edi Iordănescu, Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu / Hepta

Oficialii FRF au făcut un anunţ direct despre viitorul lui Edi Iordănescu. Chiar dacă selecţionerul României i-ar fi anunţat că vrea să plece după EURO 2024, urmează negocieri decisive. Mihai Stoichiţă nu a stat pe gânduri când a fost întrebat cine va fi pe banca primei reprezentative şi după turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal anunţă că Răzvan Burleanu îi va propune lui Edi Iordănescu prelungirea contractului scadent după Campionatul European. I-a şi dat exemplu pe Mirel Rădoi şi Cosmin Contra, cei care puteau rămâne la naţională.

FRF, anunţ direct despre viitorul lui Edi Iordănescu

Mesajul de susţinere al lui Stoichiţă pentru Edi Iordănescu vine chiar înaintea meciului România – Elveţia, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Tricolorii pot rămâne neînvinşi în preliminarii şi să îşi asigure rămânerea în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024.

Să știi că atunci când a fost problema continuității, a fost prioritar pentru noi să vedem că Edi este un antrenor devotat, modern, un antrenor care știe, un antrenor care trăiește zi de zi ca să ajungă la performanță.

Nu s-a bazat pe întâmplare, a vrut să construiască și a reușit. Președintele, eu și care mai suntem, am văzut modul în care se manifestă el în cadrul acestei meserii, ca și în celelalte cazuri, cu Rădoi de exemplu, de care nu am vrut să ne despărțim, cu Contra la fel.

Reclamă

Ei au continuat munca de zi cu zi la club, asta a fost dorința lor. La națională e o muncă mai mult de analiză. Asta o știe numai el, dacă vrea să rămână. Noi vrem. Probabil cu mult înainte de EURO o să luăm o hotărâre. Da, o să-i propunem prelungirea contractului, nu e normal?

Probabil că dacă era alt selecționer și s-ar fi manifestat la fel ca Edi în cadrul activității zi de zi la Federație ar fi fost același scenariu.

Chiar dacă am pierdut calificări sau am ajuns la baraj, noi am propus continuitate și lui Mirel, și lui Contra. Nu cred că Federația a făcut o țintă din demiterea antrenorilor”, a declarat Mihai Stoichiță pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a dezvăluit ce salariu are la naţionala României

Edi Iordănescu a dezvăluit ce salariu are la naţionala României, una pe care susţine că ar fi antrenat-o şi gratis. Mai mult, calificarea României la EURO 2024 i-a adus o primă consistentă de 200.000 de euro.

Conform fanatik.ro, Edi Iordănescu a anunţat că are un salariu lunar de 20.000 de euro, nu 30.000 de euro, suma care se vehicula în ultima perioadă. Astfel, selecţionerul câştigă anual 240.000 de euro.

Conform surselor Antena Sport, Edi Iordănescu a anunțat conducerea FRF că va părăsi prima reprezentativă „cel mai târziu după EURO”! Discuţia dintre cele două părţi a avut loc în octombrie.

AS.ro a anunţat în exclusivitate că selecţionerul României a luat decizia radicală de a renunţa la post după Campionatul European din Germania. Sursele noastre susţin că selecţionerul României a fost extrem de deranjat de faptul că jucătorii au fost făcuţi praf în spaţiul public aproape după fiecare meci.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și