Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu, noi detalii despre criticile pe care i le-a adresat lui Edi Iordănescu: „Din ce i-am spus, doar asta aș schimba”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 noiembrie 2023, 0:36

Gică Popescu, noi detalii despre criticile pe care i le-a adresat lui Edi Iordănescu: Din ce i-am spus, doar asta aș schimba”

Gică Popescu, noi detalii despre criticile pe care i le-a adresat lui Edi Iordănescu

Gică Popescu / Captură Antena 1

Gică Popescu, noi detalii despre criticile pe care i le-a adresat lui Edi Iordănescu. Expertul Antena 1 a vorbit despre selecționerul echipei naționale, pe care l-a criticat în repetate rânduri înainte ca „tricolorii” să obțină calificarea la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discursul „BaciuluI” a venit după meciul dintre România și Elveția, care s-a încheiat cu scorul de 1-0. Victoria „tricolorilor”, de pe Arena Națională, a putut fi văzută în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gică Popescu, noi detalii despre criticile pe care i le-a adresat lui Edi Iordănescu. Ce a spus despre selecționer

„Singurul lucru pe care l-aș schimba din ce i-am spus a fost modul prin care m-am adresat. Mi-am cerut scuze a doua zi, mi-a părut rău de acea exprimare. Eram prea supărat de evoluția echipei noastre naționale.

Aceasta este soarta antrenorului, în momentul în care vii la națională vor fi tot timpul critici. Trebuie să te aștepți că nu vei fi mângâiat pe cap dacă nu ai rezultate. Aceasta este meseria lor. Din partea mea nu a fost nicio reacție cu tentă personală, niciodată.

Eu sunt aici, la astfel de emisiuni pentru că am peste 115 meciuri în echipa națională, am 5 turnee finale, știu ce înseamnă echipa națională, am făcut performanță la echipa națională. Dacă am avut vreodată o reacție care nu a fost cea mai potrivită mi-am cerut scuze.

Reclamă

Nu am fost singurul care a criticat echipa națională. Am atras atenția pentru că am ieșit puțin din rând.

(n.r. Este Edi Iordănescu selecționerul potrivit pentru echipa națională?) Nu pot să dau acest răspuns. Nu am stat de vorbă cu Edi Iordănescu ca să știu cum gândește. Ar fi bine să avem un parcurs bun la EURO, continuitatea este bună, jucătorii s-au obișnuit cu un mod de a juca care a dat rezultate pe finalul acestei campanii. Ar fi bine să avem această continuitate și în staff, dar și în jocul echipei naționale”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru Antena 1.

Sărbătoare la finalul meciului dintre România și Elveția! Imagini senzaționale de pe Arena Națională

Sărbătoare la finalul meciului dintre România și Elveția! Jucătorii lui Edi Iordănescu s-au bucurat alături de fanii prezenți pe Arena Națională, după ce au învins selecționata din „Țara Cantoanelor” cu scorul de 1-0!

Reclamă 4 / 0/3

Partida care a contat pentru ultima etapă a Grupei I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024 a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! După acest rezultat, „tricolorii” și-au câștigat grupa de calificare.

După fluierul final al partidei, jucătorii echipei naționale au desfăcut șampania și s-au bucurat pentru performanța reușită alături de suporterii prezenți pe stadion. Aceștia au făcut înconjurul stadionului și au fost felicitați de fanii din tribune, care au rămas minute în șir pe locurile lor, chiar și după ce partida se încheiase.

În cadrul meciului, singurul gol a fost marcat de Denis Alibec, în minutul 50. După o fază de excepție care a făcut șah mat apărarea elvețienilor, atacantul echipei naționale a trimis balonul, printr-o lovitură de cap, direct în plasa porții, rămasă goală după ce portarul a fost prins pe picior greșit, având în vedere creativitatea jucătorilor.

Totodată, având în vedere victoria de senzație a „tricolorilor”, România și-a câștigat grupa de calificare și va face parte din urna a 2-a la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European. Acesta va avea loc pe data de 2 decembrie, la Hamburg și va începe de la ora 19:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și