Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Marin a spus care e cel mai important meci al naţionalei la EURO 2024: „Vom da totul”! Ce a spus despre un transfer

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2024, 20:52

Reclamă
Marius Marin a spus care e cel mai important meci al naţionalei la EURO 2024: „Vom da totul! Ce a spus despre un transfer

Marius Marin a spus care e cel mai important meci al naţionalei la EURO 2024: "Vom da totul"! Ce a spus despre un transfer

Marius Marin / AntenaSport

Marius Marin a spus care e cel mai important meci al naţionalei la EURO 2024, înainte de startul meciului România – Liechtenstein, care e în direct, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Marin crede că cel mai important meci din grupele EURO 2024 este chiar cel cu Ucraina.

Marius Marin a spus care e cel mai important meci al naţionalei la EURO 2024: „Vom da totul”! Ce a spus despre un transfer

„(n.r: Cresc emoţiile înaintea turneului final?) Da, pot spune că da. Ne aşteaptă nişte meciuri foarte importante pentru cariera noastră, pentru istoricul nostru şi cred că ar trebui să începem din seara asta, să ne punem amprenta, pentru că este un nou test pentru noi.

Trebuie să dăm totul, pentru că sunt atâţia români alături de noi. La acest Campionat trebuie să jucăm pentru România şi pentru români.

Suntem un grup unit, asta ne-a adus la turneul final. Nu cred că la echipa naţională există titulari şi rezerve. Important este ca cine joacă să dea totul pe teren, pentru acest tricou, pentru că este ca şi pielea noastră.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Cred că cel mai important meci din grupe este cel cu Ucraina pentru că ne dorim foarte mult să începem bine şi să facem o figură frumoasă.

(n.r. Cresc pretenţiile, am văzut pe finalul meciului cu Bulgaria publicul nemulţumit. V-a deranjat atitudinea fanilor la final?) Nu, este normal, românii îşi doresc performanţă. Sunt de acord cu chestia asta. A fost un test pentru noi, după cum şi astăzi este. Nu trebuie să ne luăm după nişte amicale. Vă asigur că în Germania vom da totul pentru acest tricolor.

Ne-am propus obiectivul să trecem din grupe şi, aşa cum v-am zis, primul meci este cel mai important.

Reclamă

(n.r. Cale pentru a prinde un transfer la o echipă mai mare?) Da, sperăm să facem o figură frumoasă, în ultimii ani vedeţi jucători la echipa naţională care joacă în Champions League, în Europa League şi asta face diferenţa”, a declarat Marius Marin în exclusivitate pentru AntenaSport, înainte de startul meciului România – Liechtenstein.

România – Liechtenstein LIVE VIDEO, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Echipa de start a României. Ianis, căpitan

România – Liechtenstein e LIVE VIDEO, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii” vor disputa pe stadionul Ghencea ultimul amical înainte de EURO 2024.

Staff-ul lui Edi Iordănescu a avut de gestionat în ultima perioadă mai multe probleme medicale ale unor „tricolori”. Au existat însă şi veşti bune: Denis Alibec va fi apt pentru EURO 2024, iar Deian Sorescu este refăcut deja în proporţie de 100%.

România: Moldovan – Sorescu, Drăgușin, Racovițan, Mogoș, – Cicâldău, Șut, Olaru – Hagi, Pușcaș, Coman

Rezerve: Niță, Târnovanu, Sava, Rațiu, Nedelcearu, M. Marin, Stanciu, Bancu, Mihăilă, Drăguș, Man, Grameni, Bîrligea

Selecționer: Edward Iordănescu

Ianis Hagi va fi pentru prima dată căpitanul României în partida cu Liechtenstein.

„În această seară, la meciul cu Liechtenstein, Ianis Hagi va purta în premieră banderola de căpitan al echipei naționale, a anunţat Federaţia pe reţelele de socializare.

Căpitanul obişnuit al naţionalei, Nicolae Stanciu, nu este titular în meciul România – Liechtenstein.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și