Închide meniul
EXCLUSIV

Răzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3: „Dacă tot obțin penalty-uri..”

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2024, 0:04

Reclamă
Răzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3: „Dacă tot obțin penalty-uri..

Răzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru - România 0-3

Captură AntenaSport

Răzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3, Jucătorul echipei naționale nu s-a ferit de cuvinte, la finalul partidei din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a impus fără mari probleme la Larnaca. Duelul cu Cipru, din etapa a 3-a a grupei de Nations League, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Răzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3

După meci, Răzvan Marin a transmis faptul că ar putea ajunge golgheterul echipei naționale, în situația în care coechipierii săi vor obține cât mai multe lovituri de la 11 metri. Răzvan Marin a marcat un gol în cadrul partidei cu Cipru. Mijlocașul echipei naționale a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri, obținută de Valentin Mihăilă, în prima repriză a partidei de la Larnaca.

„Suntem fericiţi că am reuşit să luăm din nou cele trei puncte. Ne bucură că suporterii sunt tot timpul alături de noi, în număr foarte mare. Am jucat ca şi cum am fi fost acasă. Probabil, dacă stadionul era mai mare, ar fi fost şi mai mulţi români. Ne bucură acest lucru şi sperăm să îi bucurăm cu meciuri frumoase, cu victorii frumoase.

Astăzi ne-am făcut jocul destul uşor pentru că am marcat aceste trei goluri în prima repriză. Poate că în a doua repriză ar fi trebuit să controlăm mai mult jocul, dar până la urmă sunt importante cele trei puncte.

Reclamă
Reclamă

Chiar le spuneam băieţilor, vorbeam cu ei şi glumeam că mă fac golgheter dacă tot obţin penalty-uri. Dar pentru mine este mai puţin important, mă bucur că pot să ajut echipa să câştige meciuri şi cred că asta contează cel mai mult. De obicei stau cu o zi-două înainte de meci şi asta cred că mă ajută, mă rog mereu un portar să rămână alături de mine. Cred că şi din punct de vedere mental reuşesc să mă concentrez. Bineînţeles, analizez şi portarii înainte de meciuri.

Şi acolo (n.r. la Cagliari) sunt primul pe listă. Chiar şi acel penalty cu Juventus a venit într-un moment dificil, dar am reuşit să mă concentrez şi să marchez. Până la urmă, asta e tot ce contează.

Cu tata vorbesc tot timpul despre meciurile mele, mă sfătuieşte, ce ar trebui să îmbunătăţesc. Nu am făcut niciun pariu, dar mă bucur că reuşesc să dau goluri. Poate cu golurile astea e mândru de mine şi mă bucură acest lucru.

Reclamă

Cred că domnul Lucescu vrea şi mai mult posesia mingii, să îmbunătăţim acest lucru. Cu siguranţă, când vom întâlni echipe mai puternice, ne vom apăra şi cu siguranţă, când vom avea mingea, trebuie să şi jucăm. Cred că astea vrea domnul Lucescu să îmbunătăţim foarte mult.

Mergem în Lituania să luăm cele trei puncte şi să ne întoarcem în România cu şase puncte. Cu o victorie, în proporţie de 90%, vom termina grupa pe primul loc.

Nu ştiu dacă visăm. Ne dorim să fim acolo. Ăsta va fi obiectivul nostru. De-asta tragem aşa tare şi în Liga Naţiunilor, să reuşim să terminăm pe primul loc şi să fim în urna a doua.”, a spus Răzvan Marin, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Pentru echipa națională urmează meciul cu Lituania, care se va juca marți, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru – România şi au ajuns la cifre de senzaţie

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii. România joacă în etapa a treia din Nations League în Cipru, iar jucătorii lui Mircea Lucescu conduceau cu 2-0 după doar 25 de minute, graţie golurilor reuşite de cei doi jucători care evoluează în Serie A.

Tricolorii au parte de o susţinere superbă pe arena din Larnaca, acolo unde aproximativ 5000 de români sunt prezenţi pe stadionul cu o capacitate de 8000 de locuri.

Dennis Man, jucătorul celor de la Parma, a deschis scorul în minutul 16, după o fază foarte bună a jucătorilor lui Mircea Lucescu. Valentin Mihăilă, coechipierul său de la formaţia italiană, a lăsat mingea foarte bine pentru atacantul de 26 de ani.

Dennis Man a marcat astfel al nouălea gol pentru echipa naţională. De asemenea, el are şi un început foarte bun de sezon. În primele 11 meciuri, în toate competiţiile, el a marcat deja 5 goluri.

Valentin Mihăilă a contribuit şi la golul al doilea, reuşind să obţină un penalty. Răzvan Marin, noul expert al loviturilor de la 11 metri al echipei României, a marcat impecabil.

Mijlocaşul român continuă forma foarte bună, atât la echipa naţională, cât şi la Cagliari, echipa sa de club. El a marcat şi în primele două etape din Nations League, dar şi în ultimele două meciuri de la Cagliari din Serie A, cu Parma şi Juventus. În ultimele 8 meciuri la echipa naţională, Marin a marcat de 5 ori.

Dennis Man a contribuit şi la al treilea gol marcat de România, în minutul 36. Atacantul de la Parma a centrat perfect pentru Radu Drăguşin, care a marcat cu o lovitură de cap.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 13 oct.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacție după ce a marcat în Cipru – România 0-3! Se gândește deja la meciul cu Lituania: „Nu va fi ușor”

0:21 13 oct.

EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!”

0:19 13 oct.

EXCLUSIVRadu Drăguşin, plin de încredere după golul marcat în Cipru – România 0-3: „Cu acest sentiment mergem la Mondial”

23:41

Polonia – Portugalia 1-3! Naționalele lui Lewandowski și Ronaldo au făcut spectacol. Rezultatele serii din Nations League

23:38

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3! De ce mai au nevoie tricolorii pentru a fi siguri de primul loc în Grupa 2

23:38

Mircea Lucescu l-a egalat pe Anghel Iordănescu, după 31 de ani! Borna de senzaţie atinsă după Cipru – România!

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT 4 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!”
Citește și