Închide meniul

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2024, 15:55

Reclamă
Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani

Mihăiţă Neşu, înainte de România - Olanda

Mihăiţă Neşu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Mihăiţă Neşu a vorbit înainte de România – Olanda despre şansele tricolorilor să ajungă în sferturile de finală ale EURO 2024. Meciul cu batavii e marţi, de la ora 19:00, live text pe as.ro. Fostul jucător de la Utrecht nu mai are prieteni la echipa naţională a Olandei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, mă uit. Am văzut multe meciuri, nu chiar pe toate, dar meciurile României le-am văzut. Sunt foarte fericit pentru parcursul lor și pentru toată atmosfera care s-a creat în jurul echipei naționalei. E adevărat cum i-a numit Edi Iordănescu, e o generație de suflet, chiar s-a creat ca o aură în jurul lor, de dragoste și de bucurie din partea oamenilor, și sper să-i ducă în continuare mai departe, cât mai departe.

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

Olanda e favorită, am citit că și Edi a declarat asta, nu poate nimeni să ascundă lucrul ăsta. Dar noi, așa cum ne-am autodepășit în ultimii ani, poate reușim și acum. Uite, la meciul din Elveția, am jucat prost, dar până la urmă nu am pierdut și vezi că Elveția bate pe toată lumea, numai pe noi nu a reușit. Îmi doresc din tot sufletul ca băieții să se autodepășească și să facă un meci la fel de bun ca acela cu Ucraina. Chiar și partida cu Belgia mi-a plăcut, doar că nu au mai avut eficiență.

Are o combinație de jucători care pot face oricând diferența și niște jucători mai de nivel mediu, să zic așa. Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani, așa e. Doamne ferește!, să nu ne arate acum că nu e așa. Dar e important ca echipa noastră să facă mai mult decât a făcut până acum. Deși băieții au făcut mult și până acum, sacrificiu, luptă multă. Eu sper să ne intereseze mai mult de noi și mai puțin de olandezi. Îi știm, i-am văzut, sperăm să trecem mai departe, să avem șansa asta.

Mi se pare că avem o șansă mult mai bună decât dacă picam cu Franța. Chiar dacă nici Franța nu a jucat extraordinar, dar cu ei era greu. Franța, Germania, Spania sunt un nivel peste toate celelalte echipe”, a spus Neşu, citat de gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă

Panică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda! Cinci jucători din lotul lui Edi Iordănescu au gripă şi există riscul ca ei să nu joace marţi, în duelul ce va fi la ora 19:00, live text pe as.ro.

Conform surselor Antena Sport, stafful naţionalei face tot posibilul pentru a-i avea apţi de joc pe cei cinci fotbalişti. Iordănescu are nevoie de întreg lotul pentru a avea şanse în faţa forţei Portocalei Mecanice.

Cel mai probabil, cei cinci jucători au ajuns să aibă gripă din cauza antrenamentelor susţinute în ploaie, ultima perioadă, vremea din Germania fiind una schimbătoare.

Reclamă

Pe lângă cei cinci fotbalişti cu gripă, Edi Iordănescu mai are şi problema suspendatului Nicuşor Bancu. Căpitanul Craiovei va fi, cel mai probabil, înlocuit de Vasile Mogoş.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:16

Dumitru Dragomir s-a convins, după parcursul României de la EURO 2024: „Putem câştiga Cupa Mondială!”

17:01

Decizia finală în privinţa viitorului lui Andrei Raţiu! Fundaşul naţionalei, dorit în Premier League după EURO 2024

16:37

Ce se întâmplă cu Istvan Kovacs, după ce nu a arbitrat niciun meci în optimile EURO 2024! Anunţul făcut de UEFA

16:35

Ladislau Boloni s-a despărţit de FC Metz! Ce a spus despre şansele de a deveni selecţionerul României: „Discut cu cei de la FRF!”

16:23

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iulie

16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și