Închide meniul

Denis Alibec a revenit la antrenamente! Veste uriașă pentru Mirel Rădoi. Când se poate reface complet atacantul lui Kayserispor

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 17:36

Denis Alibec a revenit la antrenamente! Veste uriașă pentru Mirel Rădoi. Când se poate reface complet atacantul lui Kayserispor

Instagram

Denis Alibec, revenire de senzație

  • Denis Alibec s-a întors la antrenamente
  • Rădoi s-ar putea baza pe el

Denis Alibec s-a accidentat pe 19 ianuarie, într-un meci Kayserispor – Basaksehir 2-0. Românul a marcat atunci de două ori în poarta campioanei Turciei, dar "s-a rupt" chiar înainte de finalul  jocului. Medicii i-au dat șanse minine să mai evolueze în acest sezon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a revenit la antrenamentele lui Kayserispor

La două luni de la acel moment, veștile sunt bune în ceea ce-l privește pe Alibec. Atacantul român a început să se antreneze normal, alături de restul jucătorilor de la Kayserispor, scriu turcii de la Spor24.

Dacă nu va întâmpina alte probleme medicale, Alibec va reveni pe gazon la finalul acestui sezon. 13 meciuri a ratat românul în acest sezon de Super Lig, din cauza accidentărilor. A fost ținut pe tușă două partide și din cauza COVID-19.

Reclamă

Denis Alibec a disputat 12 jocuri în toate competițiile pentru Kayserispor, în acest sezon. De-a lungul acestor meciuri, el a înscris 3 goluri.

Kayserispor l-a transferat pe Denis Alibec în octombrie 2020, pentru 1 milion de euro. A fost unul dintre cei mai buni oameni ai Astrei în sezonul precedent. 

Reclamă

Denis Alibec ar putea să rezolve problema lui Mirel Rădoi

Revenirea lui Denis Alibec poate fi o veste excelentă pentru Mirel Rădoi. Atacanții naționalei, Pușcaș și Keșeru, n-au dat randament în debutul preliminarilor la CM 2022. 

Pușcaș a fost văzut drept principalul vinovat pentru înfrângerea tricolorilor în Armenia, în timp ce Keșeru a ratat ocazii uriașe împotriva Macedoniei de Nord.

În acest context, Denis Alibec ar putea deveni noul titular din atacul naționalei. El a înscris în victoria tricolorilor din Nations League împotriva Austriei, scor 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec are în total 22 de selecții pentru România. Atacantul de 30 de ani a marcat 30 de ani 8 goluri sub tricolor. 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:27 Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat 21:00 UPDATEVerdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă! 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul cu un şut superb din lovitură liberă! „Mbappe” face senzaţie 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:30 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Lovin a dat verdictul despre transferul lui Denis Alibec la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 12:51
Florin Lovin a dat verdictul despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Doar aşa va ajunge acolo!”
Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB
Liga 1 • 10 apr., 9:57
„Să facă ce nu a reușit prima oară” Raul Rusescu crede că transferul lui Denis Alibec ar fi perfect pentru FCSB: „El e singurul!”
Florin Gardoş ştie care sunt principalele lovituri ale lui Gigi Becali
Liga 1 • 9 apr., 20:11
Florin Gardoş ştie care sunt principalele lovituri ale lui Gigi Becali: „Sunt cei mai uşor de luat!”
Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB
Liga 1 • 9 apr., 9:48
Denis Alibec, reacţie din cinci cuvinte după ce Gigi Becali i-a propus revenirea la FCSB! Care este planul atacantului
Cum va arăta Dream Team-ul lui FCSB din sezonul viitor
Liga 1 • 8 apr., 8:14
Cum va arăta Dream Team-ul lui FCSB din sezonul viitor. Echipa imbatabilă a lui Gigi Becali: „Dai drumul la treabă”