Închide meniul

Ibrahimovic către “fratele” Maxi Lopez: “Dacă mai faci asta, îți zbor capul de pe umeri!”

Cătălin Oprișan Publicat: 8 octombrie 2020, 14:21

Ibrahimovic către “fratele” Maxi Lopez: “Dacă mai faci asta, îți zbor capul de pe umeri!”

Hepta

Zlatan Ibrahimovic înscrie pe bandă rulantă la AC Milan

  • Cei doi au fost colegi la AC Milan
  • Zlatan și argentinianul aveau să devină prieteni buni

Fostul soț al Wandei Nara, de care s-a despărțit după ce a aflat că aceasta are o relație cu Mauro Icardi, coleg cu el la Sampdoria, ”Maxi” Lopez a povestit, pentru cei de la ”TyC Sports”, o istorioară petrecută pe vremea când evolua la AC Milan, alături de inegalabilul Zlatan Ibrahimovic, cel care avea să-i devină prieten bun. Treaba se petrecea în sezonul 2011-2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucam contra celor de la Parma. I-am dat o pasă lui Zlatan, se ducea către el. Nu s-a mișcat de pe loc, n-a făcut niciun pas. S-a oprit și se uita la mine. Nu mi-a venit să cred! Dacă se întorcea puțin, dacă făcea un singur gest, rămânea singur cu portarul. A început să urle, se uita cu cea mai aspră privire din lume și mi-a spus că mingea trebuie să-i ajungă direct la picior, că el nu aleargă după ea. Ce să alerge, venea către el”, a dezvăluit Lopez.

Pentru că AC Milan a câștigat, ”Maxi” Lopez a crezut că totul a fost dat uitării.

Reclamă

Peste ceva vreme, aveam meci în Champions League. Cu o zi înaintea partidei, antrenamentul oficial. Zlatan s-a apropiat de mine, mi-a zis că trebuie să vorbim. <<Voi, argentinienii, îmi sunteți simpatici. Aveți caracter, spuneți tot ceea ce simțiți, nu ascundeți nimic. Nu vă dați șefi, băieți de comitet. Dar dacă data viitoare mai faci ceea ce ai făcut atunci, cu Parma, îți zbor capul de pe umeri, ai înțeles?>>”, a mai spus argentinianul.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile