Închide meniul

Marius Șumudică a răbufnit după ce Gaziantep a pierdut 3 puncte în doar 2 minute: „Parcă am fi o echipă de juniori”

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 22:06

Reclamă
Marius Șumudică a răbufnit după ce Gaziantep a pierdut 3 puncte în doar 2 minute: Parcă am fi o echipă de juniori”

Marius Șumudică a răbufnit după ce Gaziantep a pierdut 3 puncte în doar 2 minute

Marius Șumudică / Profimedia

Marius Șumudică a răbufnit după ce Gaziantep a pierdut 3 puncte în doar 2 minute. Tehnicianul a fost nervos la conferința de presă de la finalul partidei cu Adana Demirspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Gaziantep și Adana Demirspor a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. În acest meci, echipa lui Marius Șumudică a condus cu 2-0, dar a fost egalată în doar 2 minute.

Marius Șumudică a răbufnit după ce Gaziantep a pierdut 3 puncte în doar 2 minute. Mesajul tehnicianului

La finalul duelului, Marius Șumudică s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor săi din cea de-a doua repriză. La scorul de 2-0, Gaziantep a primit două goluri, în minutele 72 și 73, iar scorul final a rămas de 2-2.

„Sunt supărat pentru ce s-a întâmplat astăzi. Poate am făcut cel mai bun meci al sezonului. Am avut 5-6 ocazii clare. Am avut 2-0, dar nu am putut păstra avantajul. Parcă am fi o echipă de juniori! Nu se pot primi 2 goluri într-un singur minut. Nu se poate întâmpla așa ceva. Ce pot să fac ca antrenor?

Săptămâna asta am lucrat la poziționarea din teren și la ocazii. Atunci când conduceam aveam cele 3 puncte în buzunar. Le-am pierdut într-un minut.

Reclamă

Am jucat bine în prima repriză și nu le-am dat posibilitatea de a marca. După ce am luat 2 goluri într-un minut am început să jucăm iar. Au fost ocazii foarte mari, din care puteam marca ușor. Gaziantep a pierdut astăzi 2 puncte, dar a fost echipa mai bună de pe teren.

Când am venit aici am promis că vom rămâne în prima ligă. Vom face tot ce putem pentru a realiza acest lucru. Trebuie să ajungem la 20 de puncte până în perioada de transferuri. Momentan suntem peste zona roșie.

Atunci când am venit aici toată lumea spunea că Gaziantep va fi prima echipă care va retrograda matematic. Acum, vedeți, s-au schimbat lucrurile. Vom lupta până la capăt. La următorul meci vom face puncte!”, a spus Marius Șumudică, citat de haber16.com.

Reclamă 4 / 0/3

Gaziantep – Adana Demirspor 2-2

Gaziantep – Adana Demirspor 2-2 a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului din Turcia.

Gaziantep a început excelent partida și a marcat în minutul 17, prin Kizildag. A urmat apoi reușita lui Markovic, din minutul 54, iar echipa lui Marius Șumudică părea că va obține cele 3 puncte. Totuși, Adana a marcat prin Akbaba (min. 72) și Akintola (min. 73), iar scorul final a fost de 2-2.

După acest meci, echipa lui Marius Șumudică este pe locul 15, cu 16 puncte, în timp ce adversarii din această etapă sunt pe 6, cu 24 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și