Închide meniul

Ronaldinho a oferit primul interviu după ieșirea din închisoare. "A fost o lovitură uriașă pentru mine!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 12:28

Ronaldinho a oferit primul interviu după ieșirea din închisoare. "A fost o lovitură uriașă pentru mine!"

Profimediaimages

Ronaldinho, primele declarații după ieșirea din închisoare

Brazilianul de 40 de ani este închis într-o cameră de hotel pe toată durata anchetei. A putut oferi totuși primul interviu și a ținut să precizeze că este nevinovat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho, trimis în arest la domiciliu

O echipă de la ABC TV l-a vizitat pe fostul câștigător al Balonului de Aur. Ronaldinho le-a explicat jurnaliștilor cu ce probleme s-a confruntat.

"Am fost surprinși să aflăm că documentele noastre sunt false. Încă de atunci am avut intenția să colaborăm cu justiția și să clarificăm toate problemele. A fost o lovitură uriașă, nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o situație de genul acesta. Toată viața mea am încercat să ajung la cel mai înalt nivel profesional și să aduc fericire oamenilor cu fotbalul meu", a dezvăluit Ronaldinho.

Campion mondial cu Brazilia, Ronaldinho este nerăbdător să își vadă mama. El și fratele lui nu știu când se vor putea întoarce în țara natală.

Reclamă

"Primul lucru pe care îl voi face când se va termina acest coșmar? O voi îmbrățișa și o voi săruta pe mama mea. Ea a trăit o perioadă dificilă din cauza coronavirusului și a stat închisă în casă. După voi suporta consecințele faptului că am intrat la închisoare", a declarat fotbalistul care a câștigat două titluri cu Barcelona și unul cu AC Milan.

Pentru a putea ieși din închisoare, Ronaldinho și Roberto Assis au plătit aproximativ 1.6 milioane de euro.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și