Închide meniul

Unde ar putea ajunge Walter Zenga! Oferta primită de fostul antrenor de la Dinamo şi FCSB

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2024, 19:50

Reclamă
Unde ar putea ajunge Walter Zenga! Oferta primită de fostul antrenor de la Dinamo şi FCSB

Unde ar putea ajunge Walter Zenga

Walter Zenga, în tribune la un meci al lui Inter/ Profimedia

Italienii au dezvăluit unde ar putea ajunge Walter Zenga. Fostul antrenor de la Dinamo şi FCSB a primit o ofertă de la o formaţie din Liga a 4-a italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga, în vârstă de 64 de ani, este liber de contract din primăvară. Acesta s-a despărţit de Emirates Club la finalul lunii aprilie, după doar şapte meciuri bifate pe banca echipei saudite.

Unde ar putea ajunge Walter Zenga

Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, Walter Zenga este dorit de Siracusa, formaţie din Serie D, care are ca obiectiv promovarea, în acest sezon.

Gruparea din Sicilia vrea să-l convingă pe Walter Zenga să se alăture proiectului, însă nu ca antrenor, ci ca ambasador al clubului. Fostul portar ar avea ca sarcină promovarea numelui echipei.

De asemenea, sursa citată mai sus mai menţionează faptul că Walter Zenga ar urma să-i ajute şi pe directorii echipei siciliene, Davide Mignemi şi Alessandro Guglielmino, urmând să aibă o contribuţie importantă la Siracusa.

Reclamă
Reclamă

Negocierile sunt în desfăşurare, după ce Walter Zenga ar fost prezent la Siracusa, în urmă cu câteva săptămâni. Fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo este un apropiat al preşedintelui formaţiei siciliene, Alessandro Ricci, care are ambiţii mari la echipa sa.

Zenga a fost prezent chiar şi la un antrenament de la Siracusa, fiind aproape să pună la punct ultimele detalii din contractul pe care îl va avea cu echipa din Serie D.

Echipa la care îşi doreşte să revină Walter Zenga

Se ştie care este echipa la care îşi doreşte să revină Walter Zenga. Portarul de legendă al Italiei visează cu ochii deschişi că va sta şi pe banca echipei sale de suflet, Inter. În 328 de meciuri a apărat buturile nerazzurrilor, între 1978 şi 1994.

Reclamă

„Inter a fost visul meu din copilărie, devenit realitate: am susținut mereu Inter, am mers în galerie, am fost băiat de mingi pe San Siro. Apoi, în sfârșit, după ani de zile petrecuți în provincie, m-am întors acasă.

Este un vis să antrenez Inter? Întotdeauna a fost, am trecut prin tot procesul echipei, de la de tineret, am lucrat la club, acum sunt o legendă. În viață, e important să-ţi urmezi un mare vis, nu contează dacă se va împlini vreodată.

Satisfacția mea este aceea că fanii lui Inter mă ​​opresc și astăzi pe stradă, de parcă m-am retras anul trecut. Și chiar și atunci când cineva de la o altă echipă îmi spune lucruri neplăcute, nu mă simt jignit: înseamnă că am lăsat o amprentă, în ciuda faptului că ultimul meci oficial a fost pe 11 mai 1994„, a declarat Walter Zenga pentru fcinter1908.it.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 3-1. Tănase, pasă perfectă la golul lui Olaru! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și