Închide meniul

Adrian Mihalcea, susținut de un fost dinamovist. ”Jucătorii trebuie să dea totul. Dinamo nu o să moară!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 17:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Adrian Mihalcea, susținut de un fost dinamovist. ”Jucătorii trebuie să dea totul. Dinamo nu o să moară!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Adrian Mihalcea, susținut de un fost dinamovist.

Contra susține că fotbaliștii trebuie să se supună antrenorului. Doar printr-o colaborare eficientă se poate trece peste această perioadă grea. Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra îl susține pe Adrian Mihalcea

Contra a colaborat cu Mihalcea la echipa națională și are încredere că poate redresa situația de la Dinamo.

”Adi e un băiat ambițios. Jucătorii trebuie să conștientizeze situația, să asculte ce spune antrenorul , să realizeze care sunt problemele în care se află clubul, echipa, să dea totul pentru acel tricou. Dinamo nu o să moară, nu are cum să moară, este un club mult prea mare”, a spus Contra, pentru ProSport.

Contrar acestor sfaturi, se pare că jucătorii deja au pornit haosul în vestiarul echipei.

Fotbaliștii lui Dinamo îl contestă pe Mihalcea

Imediat după ruşinea cu Sepsi, în vestiarul echipei a început o revoltă împotriva antrenorului, susţine gsp.ro. Conform sursei citate, Straton şi Răuţă i-au reproşat lui Mihalcea că a făcut prost echipa.

Reclamă

Şi italianul Fabbrini a fost luat la ochi de ceilalţi jucători. "I-au reproșat că uită să mai dea drumul la minge și joacă prea mult individual. Și băiatul e un pic dezorientat, fiindcă el preferă să joace spre banda stângă, însă Mihalcea îi cere să stea doar în centru și să ghidoneze de acolo jocul", susţine gsp.ro.

Lui Mihalcea i se reproşează şi decizia de a-i da banderola lui Ricardo Grigore, jucător ce este impresariat de firma lui Ioan Becali. Grigore a avut o evoluţie ştearsă în partida cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihalcea, susținut de un fost dinamovist
  • Dinamo este penultima în Liga 1
  • Dinamoviștii sunt împotriva antrenorului după eșecul cu Sepsi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și