Închide meniul

Becali, felicitat de Edi Iordănescu pentru ultima mutare! "E un jucător matur, se va impune"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 iulie 2020, 10:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Becali, felicitat de Edi Iordănescu pentru ultima mutare! "E un jucător matur, se va impune"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Iordănescu junior este convins că Buş se va impune la echipa lui Becali, având în spate "jucători creativi". Atacantul a semnat pe 3 sezoane cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Eu cred în ceea ce înseamnă rolul lui Sergiu Buş la FCSB"

"E un pas important în cariera lui, cred că din punct de vedere mental este un jucător solid, un jucător care nu mai este un copil, este un jucător definit la rândul lui. Un jucător deja matur la vârsta pe care o are şi dacă va avea şi o anumită susţinere, pentru că nu ai cum să reuşeşti dacă nu eşti susţinut, dar înseamnă că dacă l-au adus au încredere în el şi ar trebui să îi dea credit.

Sunt sigur că va putea fi un marcator important pentru FCSB, un om decisiv şi, de ce nu, ulterior să facă pasul către un club mai important din străinătate. Deci, eu cred în ceea ce însemană rolul lui Sergiu Buş la FCSB.

Jucătorii de la FCSB au creativitate, îi vor aduce mingi şi va avea aportul lui în economia jocului, poate să fie un om decisiv şi să i se impună. Eu mă bucur pentru Sergiu pentru că a făcut un pas către un club cu aspiraţii mai mari şi condiţii clar mai bune decât avea la Mediaş. Este clar un pas în faţă. Am vorbit cu el şi l-am simţit chiar entuziasmat", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și