Închide meniul

EXCLUSIV | Mihai Rotaru poate da lovitura pe piaţa transferurilor! Un titular de la Craiova este dorit în La Liga

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 iulie 2020, 18:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | Mihai Rotaru poate da lovitura pe piaţa transferurilor! Un titular de la Craiova este dorit în La Liga

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova poate rămâne fără unul dintre cei mai buni fundaşi centrali. Uros Cosic este dorit insistent în La Liga. Impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic, a confirmat, pentru AntenaSport, interesul pentru fotbalistul de 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cosic este urmărit de ceva timp de o echipă din La Liga. Spaniolii se uită la meciurile lui, la TV, pentru că nu pot veni să-l urmărească pe viu, din cauza pandemiei de COVID, şi sunt dispuşi să facă o ofertă pentru el", a declarat Zvonko Milojkovic pentru AntenaSport.

Uros Cosic mai are doi ani de contract cu Craiova

În vârstă de 27 de ani, Cosic a ajuns în Bănie în urmă cu un an, de la AEK Atena, şi poate evolua atât ca fundaş central, cât şi în banda dreaptă a apărării.

Cosic a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Steaua Roşie Belgrad, CSKA Moscova 2, Pescara, Frosinone sau Empoli.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și