Închide meniul

Gică Hagi, cuvinte la superlativ pentru un antrenor din Liga 1. ”A schimbat fața echipei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 14:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Gică Hagi, cuvinte la superlativ pentru un antrenor din Liga 1. ”A schimbat fața echipei”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gică Hagi, cuvinte la superlativ pentru un antrenor din Liga 1. ”A schimbat fața echipei”

Hagi este impresionat de ceea ce a reușit Teja, care are cinci succese la rând în Liga 1. Viitorul și Voluntari se întâlnesc în acest weekend în runda de play-out, fiind un duel între primele clasate din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi este precaută înainte de partida cu Voluntari

Pe lângă cuvintele frumoase despre Teja, Hagi trage un semnal de alarmă înainte de partida cu Voluntari, pe care îl consideră un adversar periculos.

”O deplasare dificilă, cu o echipă care este în formă, câştigă, rezultate foarte bune. Un joc consistent. Mihai Teja a schimbat toată faţa echipei, este foarte bine organizată, stă bine în teren, joacă fotbal, aşa că trebuie să facem un meci complet, să fim pregătiţi pentru ambele faze. Sper ca noi, pe tranziţie şi tot ce înseamnă fotbal, să fim mai buni decât ei. E un meci de trei puncte, între două echipe care sunt în formă și care își doresc să câștige. Așa arată statistica.

Noi suntem într-o perioadă bună, și ei la fel. Ce am făcut ieri, nu e valabil astăzi. E un meci nou, în care trebuie să demonstrezi încă o dată că ești mai bun decât adversarul”, a declarat Hagi la conferința de presă.

FC Viitorul este pe primul loc în play-out cu 34 de puncte, iar Voluntari se află pe locul secund, cu 27 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și