Închide meniul

Răzvan Burleanu anunţă dezastrul în Liga 1! "Am mari îndoieli că sezonul actual se va încheia pe teren"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2020, 10:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Răzvan Burleanu anunţă dezastrul în Liga 1! "Am mari îndoieli că sezonul actual se va încheia pe teren"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Veşti proaste aduse de Răzvan Burleanu

Dinamo şi CFR se confruntă cu peste 20 de cazuri de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: Am foarte mari îndoieli că această competiție se mai poate încheia pe teren

"Ne-am dorit ca orice competiție sportivă să poată să își desemneze câștigătorii pe teren. În momentul de față am mari îndoieli că sezonul actual din Liga 1 se va încheia pe teren, luând în calcul aceste cazuri pe care le avem și care cresc de la zi la zi. 

Am foarte mari îndoieli că această competiție se mai poate încheia pe teren fără ca integritate sportivă a competiției să nu aibă de suferit, fără ca sănătatea și integritatea jucătorilor să nu aibă de suferit. A fost o discuție cu secretarul general adjunct al UEFA. Noi știm foarte bine că termenele nu se pot negocia la UEFA.

Am solicitat, în repetate rânduri, Ligii Profesioniste de Fotbal și cluburilor din Liga 1 să se întrunească într-o adunare generală și să stabilească scenariile pentru orice situație. De aceea avem, în acest moment, această incertitudine. Nimeni nu știe în momentul de față cine dacă se va opri campionatul, cine va merge în Liga Campionilor și Europa League sau cine va retrograda", a spus Burleanu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și