Închide meniul

„Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 aprilie 2024, 12:37

Reclamă
„Lovitură pentru Şcoala de Antrenori? Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!

"Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?" Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali

Gigi Becali și Răzvan Burleanu / Colaj Hepta

Întrebat dacă Şcoala de Antrenori a primit o lovitură după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu, Răzvan Burleanu a avut o reacţie surprinzătoare şi l-a ridicat în slăvi pe Gigi Becali. Roş-albaştrii s-au distanţat la 11 puncte de Universitatea Craiova şi sunt aproape de a deveni, matematic, campionii Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu a anunţat care este principalul motiv pentru care latifundiarul din Pipera merită felicitat. Şeful fotbalului românesc nu i-a uitat nici pe Elias Charalambous, Mihai Pintilii, Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală.

„Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali

O lovitură pentru Școala de Antrenori? Chiar nu înțeleg de ce folosiți această sintagmă. Campionatul încă nu s-a terminat, deși este greu de imaginat că FCSB mai poate pierde titlul. Din punctul nostru de vedere, provocarea pentru club este să-și adjudece titlul cât mai repede posibil. Domnul Becali trebuie felicitat în primul rând pentru răbdarea de a investi timp de nouă ani pentru câștigarea unui titlu. Nu foarte mulți patroni ar fi avut această răbdare.

În același timp, trebuie să evidențiem efortul lui Mihai Stoica, profesionalismul staff-ului tehnic condus de Charalambous, un antrenor extrem de determinat și pasionat, pe care l-am întâlnit de foarte multe ori la meciuri ale naționalelor de juniori, ceea ce nu prea este specific unui antrenor de Liga 1. Toate acestea, sub o conducere perfectă a președintelui Valeriu Argăseală. Toți au pregătit această scenă pe care jucătorii au putut să strălucească.

Mihai Pintilii este un tip foarte ambițios, profesionist, cu care am o relație foarte apropiată. L-am apreciat enorm atât în cariera de jucător, mai ales că ne-am bucurat de prestațiile lui la echipa națională, dar și după ce a intrat în această nouă traiectorie profesională. Sunt sigur că va deveni un antrenor foarte bun. Am văzut că domnul Becali nu prea intervine la nivelul Academiei, deci nu prea are nevoie de o licență de juniori”, a declarat Răzvan Burleanu la o conferinţă de presă.

Reclamă

FCSB poate deveni matematic campioana României chiar în această săptămână. Are asigurat primul loc până la final în cazul în care o învinge pe Sepsi, iar Universitatea Craiova nu o învinge pe CFR Cluj.

Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion

Gigi Becali a hotărât să nu meargă pe stadion la meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1. FCSB e foarte aproape să ia un nou titlu, după o pauză de 9 ani.

(n.r: Mergeţi la meciul cu CFR-ul, să sărbătoriţi?) Nu. Eu nu sărbătoresc. Nu, tată, nu. Ştii când sărbătoresc eu? Dacă se dau 10 milioane. Eu nu sărbătoresc decât când iau bani.

Reclamă 4 / 0/3

Sărbătoarea aia trebuie să o facă clubul şi jucătorii care au câştigat titlul. Am jucat eu fotbal? Am luat eu medalie? Nu iau eu medalie. Eu ce sărbătoresc? Când iau banul.

Dacă este Liga Campionilor, e adevărat, sărbătoresc. O să vin şi eu la fiecare meci, să mă relaxez. Că dacă intru în grupe, nu mai am emoţii, intri în grupe, ai luat banul, ce-o vrea Dumnezeu să fie”, a declarat Gigi Becali la palat.

Meciul Sepsi – FCSB, din etapa a 6-a a Ligii 1, va fi miercuri, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și