Închide meniul

1,2 milioane de euro pentru Karamoko. Ce a decis Dinamo

Radu Constantin Publicat: 19 ianuarie 2026, 19:16

Comentarii
1,2 milioane de euro pentru Karamoko. Ce a decis Dinamo

Karamoko se bucură după un gol marcat pentru Dinamo / Sport Pictures

Venit gratis de la FC Copenhaga, Dinamo a dat lovitura cu Mamoudou Karamoko. În ceastă iarnă, jucătorul a avut mai multe oferte. Ultima a fost una tentantă, de 1,2 milioane de euro pentru Dinamo, dar a fost refuzată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu a vorbit despre transferul lui Karamoko și speră că va putea încasa chiar dublu în viitor.

”Am avut o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru Karamoko și am refuzat-o. Nu a fost scrisă, dar a fost o discuție.

Mă rog și eu ca el să înțeleagă beneficiul pe care îl poate da colaborarea cu Kopic, asta cu etica muncii.

Dacă înțelege etica muncii, pe care Kopic știe să o transmită extraordinar, atunci valoarea lui se va dubla. Mai are contract încă 2 ani și jumătate cu noi”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă
Înapoi la Homepage
Comentarii

Reclamă

O va ajuta Olimpiu Moruţan pe Rapid să ia titlul în Liga 1?
Loading ... Loading ...
Citește și:
20:17
LIVE TEXTPetrolul – Universitatea Craiova 0-1. Nsimba a deschis scorul din penalty!
20:17
Jucătorul revine la FCSB. Mutarea a fost anunţată oficial: “Îi urăm mult succes”
19:59
“Nu mi-aş fi dorit” Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Olimpiu Moruţan a acceptat să vină la Rapid!
19:58
Transferul la FCSB e oficial. Mihai Stoica a anunţat “vestea bună”
19:31
Avertismentul primit de Ofri Arad după ce a acceptat să se transfere la FCSB: “O să afle, pe pielea lui”
18:47
Brahim Díaz a rupt tăcerea, după ce a ratat lamentabil penalty-ul care putea aduce Cupa Africii în Maroc
1 Suma uriaşă câştigată de Gabriela Ruse după victoria senzaţională de la Australian Open 2026 2 Dinamo forţează un transfer de senzaţie. Anunţul lui Andrei Nicolescu: “Suntem pe o traiectorie bună” 3 UPDATELIVEBLOG Mercato 2026. Cele mai importante transferuri din iarnă. Pep Guardiola își cedează un jucător în La Liga 4 VIDEOUluitor! Brahim Diaz şi-a bătut joc de penalty-ul cu care Maroc putea câştiga Cupa Africii! Cum a ales să şuteze 5 Surpriză de proporţii: Giovanni Becali a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan: “98-99% e aranjat” 6 Gabriela Ruse, victorie mare la Australian Open! Primul succes românesc la AO 2026
Citește și