Închide meniul

„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 10:10

Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu

"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Șumudică a fost întrebat dacă ar antrena FCSB și a oferit imediat răspunsul. Antrenorul român a declarat că nu se pune problema să îi preia pe roș-albaștri, deși în urmă cu doi ani, a fost la un pas să semneze cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a oferit un verdict și despre lupta la titlu. Acesta a transmis că FCSB este favorită să cucerească primul titlu după o pauză de nouă ani.

„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul

Marius Șumudică a oferit un răspuns categoric și a declarat că nu ar antrena FCSB. După ce în urmă cu doi ani a regretat că nu a acceptat oferta lui Gigi Becali, antrenorul a mărturisit că în prezent, echipa roș-albastră este un subiect încins pentru el.

„Nu! E un subiect închis pentru mine. N-are rost să deschidem subiectul ăsta. Nu! Clar! Nu, nu, nu, nu deschid subiectul. V-am spus nu vreau să creez iar… Se scoate din context. Nu! Este un subiect închis”, a declarat Marius Șumudică, conform gsp.ro.

De asemenea, Marius Șumudică a declarat că FCSB are un avans mare în fruntea campionatului, care poate fi greu de recuperat de celelalte echipe. Antrenorul a adus aminte și de titlul câștigat de el la Astra, atunci când a intrat în play-off cu un avans de cinci puncte.

Reclamă

Acum depinde ce se va întâmpla, fiindcă celelalte echipe se vor mai încurca între ele. Ei dacă vor fi deștepți și vor face și unele meciuri de egalitate să-i țină jos pe restul, e un avans destul de mare.

Am intrat cu cinci puncte când am intrat în play-off și am luat campionatul. A fost de ajuns. Se mai încurcă între ele”, a mai spus Șumudică, conform sursei citate mai sus.

Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională

Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat de acesta la națională, în meciul cu Columbia. Antrenorul român a dat verdictul despre internaționalul de la Alaves și a menționat că acesta a prestat un joc foarte bune, în duelul de pe Wanda Metropolitano.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a declarat că Ianis Hagi are „foame” de performanță și de a demonstra, date fiind minutele sale puține pe care le bifează la echipa de club. Antrenorul a mai menționat că poziția ideală a lui Ianis, pe care acesta dă randament, este de mijlocaș în zona centrală.

Avem individualități și în momentul în care Ianis Hagi a înscris și a vrut să demonstreze, pe fondul ăsta de inconstanță și după accidentarea deosebit de gravă, transferul într-un campionat unde nu e ușor de jucat, dar foamea de performanță, de a demonstra că are o calitate deosebită, a dus la această prestație. Dintr-un pressing am reușit să revenim un pic în joc la scorul de 0-3.

E clar că schimbările ne-au ajutat, am crescut. Hagi este un jucător care dă un anumit randament în zonă centrală. Pe Hagi dacă-l izolezi în bandă, trebuie doar în dreapta, să intre cu piciorul stâng. Hagi e număr 10, are calitatea asta de a da pase filtrante, decisive, să pună în valoarea atacanții”, a declarat Marius Șumudică, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și