Închide meniul

„Am fost furaţi ca în codru!” Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2024, 20:47

„Am fost furaţi ca în codru! Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus

Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimediaimages

Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii după ce ar fi făcut mai multe greşeli în timpul meciului Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-3, din urmă cu două etape. Şefii grupării din Sfântu Gheorghe nu îşi explică de ce arbitrul de 39 de ani din Carei nu a fost suspendat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs le-a refuzat două penalty-uri celor de la Sepsi și a avut nevoie de intervenția VAR la majoritatea deciziilor importante. A fost făcut praf la finalul partidei. Unul dintre contestatarii săi, Basarab Panduru, a cerut 4 luni de suspendare.

Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii de conducătorii lui Sepsi

Istvan Kovacs tocmai a fost la centru în meciul Inter – Atletico, din manşa tur a optimilor de finală ale Champions League. Delegarea l-a contrariat pe directorul general al lui Sepsi.

Am trimis o hârtie după meciul cu Craiova, am fost furați ca în codru în acel meci de domnul Istvan Kovacs. Am făcut sesizare, am primit răspuns că se vor uita după faze, dar atât. Am rămas cu… am văzut că nu a fost delegat în etapa trecută, dar cred că nu va arbitra nici etapa aceasta.

Poate pentru asta a primit un ’bonus’ să arbitreze în Champions League (n.r. – glumește și o spune ironic), după meciul cu Craiova”, a spus Attila Hadnagy pentru sport.ro.

Reclamă

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru

Au fost faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru. Prestația arbitrului român va ridica, din nou, mari semne de întrebare.

Universitatea Craiova a reușit să puncteze în debutul primei reprize, în cadrul meciului din Covasna, dar reușita a fost anulată de sistemul VAR, pe motiv de offside.

Mai apoi însă, Istvan Kovacs a fost protagonistul unor faze controversate. În minutul 19, Debeljuh a fost faultat de Raul Silva, în careu. De asemenea, în minutul 26, Păun a fost lovit cu piciorul de Danciu. La ambele faze, arbitrii din camera VAR nu au intervenit, iar centralul din Carei nu a dictat penalty.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, în repriza secundă, Markovic l-a călcat pe Ciobotariu în careul lui Sepsi, dar Istvan Kovacs a dictat penalty în favoarea Craiovei! Totuși, arbitrii VAR l-au chemat la monitor pentru a revedea faza, iar decizia a fost întoarsă.

De asemenea, după această fază a mai existat un moment în care Oteliță l-a ținut de tricou pe Mitriță, iar jucătorul de la Universitatea Craiova nu a mai ajuns la minge. Istvan Kovacs nu a luat nicio decizie, dar penalty-ul a fost dictat abia după intervenția VAR.

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în Inter – Atletico Madrid 1-0

Istvan Kovacs a încălcat regulamentul în timpul meciului Inter – Atletico Madrid. Analistul Radio Marca, Pavel Fernadez a atras atenţia unui aspect mai puţin întâlnit în fotbalul mondial.

Delegat la unul dintre cele mai tari meciuri din optimile Ligii Campionilor, Kovacs nu a ţinut cont de Legea 5 din regulamentu arbitrilor atunci când a ales să intre pe teren cu un lanţ la gât.

Ce frumos este lanțul lui Istvan Kovacs…”, a fost mesajul lui Fernandez, pe reţelele de socializare. Reacţiile fanilor au fost împărţite, unii fiind de partea românului.

Arbitrilor de centru și altor oficiali de pe teren le este interzis să poarte bijuterii sau orice tip de echipament electronic, inclusiv camere de filmat”, se arată în Legea 5.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și