Închide meniul

Discursul lui Mihai Stoica, după umilinţa din derby: „Ne bate Rapidul pe unde ne prinde, ce să mai zicem?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2024, 23:54

Reclamă
Discursul lui Mihai Stoica, după umilinţa din derby: „Ne bate Rapidul pe unde ne prinde, ce să mai zicem?

Discursul lui Mihai Stoica, după umilinţa din derby

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Discursul lui Mihai Stoica, după umilinţa din derby. Rapid şi-a umilit rivala în faţa a peste 40 de mii de fani şi a relansat lupta la titlu. Mihai Stoica a recunoscut că scorul nu este unul aspru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că FCSB a făcut cel mai slab meci din sezon şi a spus că nu îşi explică de ce echipa lui Charalambous a jucat extrem de modest în a doua repriză.

Discursul lui Mihai Stoica, după umilinţa din derby

Am început bine meciul. Am jucat bine doar după gol până la pauză. Nu am mai ieșit de la cabine. Singura veste bună e ca se înjumătățesc punctele de astăzi, ca să facem o glumă amară. Era mai rău dacă se întâmpla în play-off. N-am fost bine astăzi. Dar toți băieții care n-au fost bine astăzi, au fost buni pe durata sezonului regular. Intrăm de pe primul loc în play-off!

Eu am un singur regret imens, faptul că au asistat aproape 10.000 de suporteri în peluză la o înfrângere de dimensiunile astea. Scorul nici nu e prea aspru! Chiar reflectă realitatea din partea a doua a meciului.

Nu știu de ce am intrat atât de rău în partea a doua a jocului. Pentru mine e un mister. Nu acuz, nu am făcut asta niciodată. Suntem pe primul loc, avem 4,5 puncte avans. Ne bate Rapidul pe unde ne prinde, ce să mai zicem?

Reclamă

Putem transforma înfrângerea asta umilitoare într-un avantaj. Dacă nu reușim asta, înseamnă că pierdem vremea. Și noi, și ceilalți! Au mers Krasniqi și Rrahmani astăzi. De la Rapid, cam toți au mers. Se întâmplă, există și meciuri de acest gen„, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Elias Charalambous, reacţie surprinzătoare după Rapid – FCSB 4-0

Elias Charalambous a avut o reacţie surprinzătoare după Rapid – FCSB 4-0. Antrenorul cipriot a spus că e mândru de jucătorii lui pentru tot ce au făcut în acest sezon.

Charalambous a admis că FCSB a făcut o partidă slabă cu Rapid. Despre Gigi Becali, Charalambous a spus că ştie, cu siguranţă, că FCSB nu poate câştiga toate meciurile.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o înfrângere grea. Scuze fanilor noştri. Despre meci, am primit un gol dintr-o fază fixă. Puteam înscrie în prima parte, dar nu am reuşit.

Am înscris un gol, dar a fost offside. Am cedat după al doilea gol al Rapidului. Este ultima etapă a sezonului regular. De la începutul campionatului, aceşti jucători au fost în permanenţă pe primul loc.

Nu trebuie să uităm ce au făcut aceşti jucători până atunci. Câteodată mai ai și zile de genul. Începe play-off-ul, jucăm cu Sepsi. Sunt mândru de jucătorii mei.

Nu ne dorim astfel de momente, când cedăm. Nu sunt aici să dau în jucători, pentru că sunt mândru de ei. Ei sunt supăraţi acum, am fost şi eu jucător. Ei sunt cei mai afectaţi. Ştim că nu am jucat bine.

E o lecţie pentru noi. Atât pentru mine, cât şi pentru jucători. Cea mai mare problemă a fost atunci când am primit al doilea gol şi am renunţat la luptă. Trebuie să analizăm meciul şi să corectăm lucrurile.

Astăzi nu am jucat bine. La confruntările viitoare vom încerca să arătăm altfel. Felicitări Rapidului. Îl felicit şi pe arbitru. De multe ori, arbitrii care se duc la monitor iau decizia în funcţie de VAR. Îl felicit pe Haţegan că nu a luat acea decizie să dea penalty”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Rapid – FCSB 4-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și