Închide meniul

Dorinel Munteanu, atac cu talpa la adresa lui Mihai Stoica și Narcis Răducan. A avut un răspuns dur, după ultimele critici

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 21:50

Dorinel Munteanu, atac cu talpa la adresa lui Mihai Stoica și Narcis Răducan. A avut un răspuns dur, după ultimele critici

Dorinel Munteanu şi-a făcut calculele pentru play-off

Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul Galaţi / Profimedia

Dorinel Munteanu a lansat unatac cu talpa la adresa lui Mihai Stoica și Narcis Răducan. Tehnicianul celor de la Oțelul Galați a venit cu o replică deosebit de dură pentru persoanele care l-au contestat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Criticile pe care le-a primit antrenorul moldovenilor au venit din cauza faptului că acesta a decis să rămână în România pentru cantonamentul de iarnă, în loc să facă pregătirea în străinătate, ca majoritatea formațiilor din Liga 1.

Dorinel Munteanu, atac cu talpa la adresa lui Mihai Stoica și Narcis Răducan: „Nu au făcut nimic pentru echipa asta”

În această perioadă de pauză competițională, Oțelul Galați a făcut cantonamentul la Vatra Dornei. Jucătorii formației pregătite de Dorinel Munteanu au fost văzuți alergând pe străzi, sau prin zăpadă, lucru care a dus la lansarea mai multor critici.

Acum, Munteanu s-a arătat deranjat de faptul că a fost criticat chiar de oameni care au lucrat la Oțelul Galați. Tehnicianul echipei din Moldova a spus că cei doi ar trebui să fie profesioniști și să nu vorbească despre cantonamentele altor echipe.

”Eu cred că este un soi de răutate, nu de profesionalism. Nu este prima dată când duc echipa în cantonament montan, atât vara, cât și iarna am făcut-o, nu a lipsit până acum de când sunt eu antrenor. Sunt convins că aceste câteva zile la Vatra Dornei vor ajuta echipa.

Reclamă

Sigur, nu am putut să desfășurăm foarte bine planul de pregătire, pentru că perioada de pauză a fost foarte scurtă, dar câteva zile aici ne-au prins bine. Cum eu nu comentez despre pregătirea altor echipe, cred că ar fi profesionist ca și ei să nu comenteze despre ce fac eu, ce metode am la echipa mea. Eu cred că au mai multe minusuri decât avem noi.

M-a deranjat foarte mult că au început aceste comentarii de la foști gălățeni. Pe unul îl știți foarte bine, este director sau președinte la FCSB (n.r. Mihai Stoica), al doilea a fost președinte la Oțelul (n.r. Narcis Răducan), care nu a realizat nimic pentru această echipă. Nu vreau să dau nume, se cunosc foarte bine.

În rest, nu ne interesează părerea nimănui, ne vedem de program și de rezultate. Trebuie mai mult respect!”, a spus Dorinel Muneanu, pentru site-ul oficial al celor de la Oțelul Galați.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, şocat de antrenamentele lui Dorinel Munteanu de la Oţelul

Mihai Stoica a fost uimit de metodele pe care le foloseşte la antrenamente Dorinel Munteanu. Managerul general de la FCSB nu se aştepta ca fostul internaţional să-şi ducă jucătorii într-un cantonament la munte, şi să-i pună pe aceştia să alerge în pantă. MM susţine că astfel de metode le-a întâlnit şi la juniori.

„Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine… Dar e ireal! Eu mă mir… Senzaţional! Când am văzut un aşa antrenament la noi? Când mergeam la Forban. Din 2004. Dar acolo era zăpadă, adevărat. Nu era foarte mare. Nu trecea niciodată de piept (n.r- râde). Nu ştiai dacă Florentin Dumitru era la antrenament.

Asta e senzaţional… Am auzit multe variante. Nu ştiu daca e ok, dacă nu e ok… Fotbalul se joacă pe verde, pe plat. Ţine chestia asta să poţi să alergi? Ţine? Am mai văzut asta cu alergatul pe pante când eram la juniori.

Arta lui Dorinel e că a făcut o echipă bună fără fotbalişti. Dacă nu-i vezi în trening, nu ştii că sunt fotbalişti. Munteanu zice că vrea două milioane pe Cistotti, dar nu dă nimeni”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Oţelul a încheiat anul 2023 pe locul 11, cu 26 de puncte, la doar patru puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Farul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și