Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase este dorit de un club mare din Europa! Cine a pus ochii pe golgheterul Ligii 1

Reclamă

Publicat: 20 mai 2022, 11:30

Florin Tănase este dorit de un club mare din Europa! Cine a pus ochii pe golgheterul Ligii 1

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este dorit de un club mare din Europa! Din informațiile AS.ro, pentru semnătura căpitanului de la FCSB s-a înscris, mai nou, și Beșiktaș! Clubul din Turcia vrea să se reorganizeze, după sezonul mai puțin reușit, iar golgheterul Ligii 1 este principala țintă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase mai este dorit, în Turcia, și de campioana Trabzonspor, echipă care l-a mai dorit și în trecut. Cei de la Beșiktaș au fost impresionați de calitățile „decarului” de la FCSB și au decis să intre în cursa pentru semnătura lui. Tănase poate evolua atât în linia de mijloc, cât și în atac, iar faptul că marchează foarte mult, i-a atras pe turci.

Gigi Becali este dispus să-l lase pe Tănase să plece, considerând că acesta și-a făcut datoria față de echipă sa. 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com.

Florin Tănase este dorit de un club mare din Europa

Florin Tănase a ieșit golgheterul Ligii 1 pentru cel de-al doilea sezon la rând. El fost foarte aproape de a pleca de la FCSB și în perioadele trecute de transfer, fiind dorit de cluburi importante din lume. Andone îl vede pe căpitanul celor de la FCSB un jucător pe care Becali poate lua câteva milioane de euro.

Tănase a fost dorit de cluburi importante din Europa, China, Zona Golfului și SUA. Suma mare cerută pe el de Gigi Becali, în trecut, a făcut ca acesta să rămână la FCSB.

Reclamă

EXCLUSIV | Ioan Andone îl laudă pe Florin Tănase

Ioan Andone e sigur că Tănase s-ar descurca fără probleme la echipe bune din Spania sau Italia.

”Tănase este pregătit pentru un club bun. Este pregătit să facă pasul către un club mare din vest. Nu mă refer aici la Real, Barcelona, Bayern, Manchester City, dar ar putea juca la un club bun din Europa. La Valencia, Villarreal, ar juca, s-ar bate pentru postul de titular fără probleme. Tănase are un nivel foarte bun. Are peste 200 de meciuri în Liga 1.

El e un jucător pregătit să joace afară, la un club bun din vest. Cred că se poate vinde pe milioane. Că or fi cinci, că or fi 10, că or fi șapte, sau trei. Ar putea să joace în Spania, sau în Italia. Chiar în Italia. Are calitate să joace acolo, Tănase aleargă mult, face și faza de apărare. Ăsta e un jucător pregătit să joace în străinătate”, a spus Ioan Andone pentru AntenaSport, în urmă cu câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și