Închide meniul

Florin Tănase, mesaj fabulos despre Gigi Becali: „Ţin legătura cu Ferguson”! Anunţul pe care l-a făcut în privinţa milionarului

Bogdan Stănescu Publicat: 31 decembrie 2023, 15:44

Reclamă
Florin Tănase, mesaj fabulos despre Gigi Becali: „Ţin legătura cu Ferguson! Anunţul pe care l-a făcut în privinţa milionarului

Florin Tănase vrea ca "Ferguson" Gigi Becali să câştige războaiele cu Hagi, Mandorlini şi Bergodi din Liga 1.

Florin Tănase şi Gigi Becali / colaj AntenaSport, Hepta

Florin Tănase a transmis un mesaj fabulos despre Gigi Becali înainte de Anul Nou. Fotbalistul lui Al-Akhdoud a anunţat că îi va face o vizită la începutul lui 2024 lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase aşteaptă cu nerăbdare EURO. El va trage tare să se afle în lotul convocat de Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania.

Florin Tănase, mesaj fabulos despre Gigi Becali: „Ţin legătura cu Ferguson”

(n.r: Aţi mers destul de bine în ultimele etape) Sincer, nu mă aşteptam să facem atâtea puncte până în această pauză, dar am crescut de la meci la meci şi au venit şi rezultatele.

(n.r: Anul acesta l-ai întâlnit pe Cristiano Ronaldo. Cum a fost să joci împotriva lui?) Cum să fie, o plăcere, o onoare, un jucător imens, nu cred că mai are nevoie de vreo descriere.

(n.r: Cine te-a impresionat cel mai mult?) Sunt foarte mulţi jucători buni acolo, care nu au aşa nume, gen Carrasco, Ronaldo. Sunt mulţi jucători foarte buni.

Reclamă

(n.r: Ai câştigat duelul românilor, cu Andrei Cordea şi Laurenţiu Reghecampf) O victorie foarte importantă, ne bucurăm că am reuşit să îi batem, că suntem acolo jos, cu ei şi aveam nevoie mare de puncte.

(n.r.: Ai apucat să petreci de ziua ta) Nu am petrecut, cu siguranţă în seara asta o să petrec.

„România poate fi o surpriză plăcută la acest EURO”

A fost un an bun, chiar dacă am avut o accidentare destul de gravă în vară. Mă bucur că am trecut peste şi nu a fost nevoie să fac operaţie. Sunt bucuros că ne-am calificat cu echipa naţională la EURO, la echipa de club sunt bine.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: cea mai mare dorinţă): Să fiu sănătos. (n.r: La EURO nu îţi doreşti să mergi?) Păi am dat comandă, am dat de mai multe comandă. Normal, orice jucător îşi doreşte să facă parte din acest lot. Sper să fiu sănătos, să am evoluţii bune şi vom vedea.

(n.r: Ţi-ar plăcea să vii în Europa, să fii mai aproape de naţională?) Nu mi-ar plăcea, pentru că acolo este un campionat puternic. Ajung repede cu avionul, 4 ore.

(n.r: Te duci cu gândul către EURO?) Clar, începând din ianuarie, din cantonament, focusul e să te pregăteşti cât mai bine, să fii cât mai puternic şi să ai evoluţii cât mai bune, fiindcă numai aşa poţi să ajungi acolo. Cred că România poate fi o surpriză plăcută la acest EURO.

„Merg la Ferguson după Anul Nou”

(n.r: 8 puncte între FCSB şi CFR) Da, la cum s-au desfăşurat lucrurile, cred că puteau să aibă mult mai multe puncte avans, dar sunt bune şi aceste 8. Sper să fie anul lor, mai sunt multe meciuri, dacă le vor trata serios pe toate şi le vor juca la fel ca pe o finală, cu siguranţă ei vor câştiga fiindcă valoarea e de partea lor.

(n.r: Ai mai vorbit cu Gigi Becali?) Da, ţin legătura cu Ferguson, o să merg la el după Anul Nou şi o să vorbesc cu dânsul. Cu foştii colegi am mai vorbit. Cu Coman, a declarat Florin Tănase înainte de Revelion.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și