Închide meniul

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”

Publicat: 21 octombrie 2024, 23:59

Reclamă
Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AntenaSport

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid. Hagi a spus că se va face o evaluare generală la echipă, inclusiv staff-ul tehnic, după umilinţa cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a spus că cine va rămâne la echipa, va trebui să lupte să scoată echipă din zona periculoase a Rapidului. Hagi a fost bulversat de jocul echipei sale, mai ales cel din prima repriză.

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid

E greu să vorbeşti în momentul de faţă. Am petrecut clipe bune cu Farul în ultimii ani. Se pare că am ajuns într-un punct în care lucrurile sunt dificile, e o situaţie grea. Să evaluăm şi să schimbăm lucrurile. Legat de meci, trebuie să vorbesc de prima repriză. Nu am înţeles ce joc avem, ce pregătim şi nu facem la meci. Când nu ai puterea asta, e clar că adversarul joacă. Ori eşti cel mai bun şi mai frumos, ori în halul ăsta în care am ajuns. Am trăit clipe pe care nu şi le doreşte niciun jucător. Toţi suntem de vină, toţi facem ceva care nu merge. Vedem cine merge înainte. E o noapte şi o să vedem ce o să facem.

Cea mai mare problemă la Farul e că a ieşit campioană acum 2 ani. Nu mai suntem cu picioarele pe pământ, nu mai suntem realişti. Trebuie să ai putere. Eu nu am înţeles nimic în seara asta. Numai mingi lungi şi verticale la cap. Defensiv nu am recuperat 4 mingi. Nu e prima dată când jucăm aşa. Toţi suntem la evaluare, şi eu cu staff-ul meu. Ori manager, ori e antrenor. La Farul, toţi avem o problemă. E o noapte, vom dormi. Cine trebuie să rămână, trebuie să lupte. Cine va rămâne. Trebuie să schimbăm totul. Ne aşteaptă un sezon foarte greu. Nu vorbim de antrenor, eu nu pot să mă despart că sunt acţionar. Ceva trebuie să fie schimbat. Nu ştiu ce e cu Nedelcu”, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0. Căpitanul Farului şi-a găsit cu greu cuvintele după ce constănţenii au fost umiliţi în Giuleşti.

Reclamă
Reclamă

Este cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea. 5-0, ce să zicem. Îi aşteptăm la Constanţa, vreau să îmi iau revanşa.

(n.r. Sentimente de frustrare) Da, ce să zic… Felicitări Rapidului. Au fost mai buni în această seară. Un meci foarte slab din partea noastră.

(V-au surprins?) 5 greşeli, 5 goluri. Nu am reuşit să reacţionăm. Când eşti condus cu 3-0 la pauză, e greu să mai revii.  Un moment foarte greu, nu am mai jucat niciodată în play-out şi cu siguranţă nu vreau să o fac acum.

Reclamă

Nu am cuvinte, nu ştiu cum să redresăm situaţia asta. Trebuie să ne gândim împreună şi să încercăm să redresăm împreună”, a declarat Denis Alibec, pentru digisport.ro, după Rapid – Farul 5-0.

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

Meciul Rapid – Farul Constanţa 5-0 a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Partida din Giuleşti, în care echipa lui Gică Hagi a fost umilită, a încheiat etapa cu numărul 13 din Liga 1.

În urma acestui meci, Rapid a urcat pe locul 10 în Liga 1, cu 16 puncte. Farul e pe locul 14 în Liga 1, cu 13 puncte.

Borza a deschis scorul, în minutul 13 al meciului, cu un şut plasat, care a fost şi uşor deviat. În minutul 20 Claudiu Petrila a majorat avantajul giuleştenilor, cu un şut la colţul scurt. Paşcanu a marcat cu un voleu superb în minutul 40.

Intrat pe teren în repriza secundă, Alex Dobre a reuşit o dublă. Noua achiziţie a giuleştenilor a marcat în minutele 72 şi 90+5. Primul gol a fost marcat de Dobre cu o execuţie perfectă, la colţul lung. În prelungirile partidei, Dobre a înscris din cădere, după o centrare foarte bună a lui Micovschi.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și