Închide meniul
Video

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut! „Regele” a dansat ca în tinereţe la petrecerea de titlu a Farului

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2023, 11:17 / Actualizat: 22 mai 2023, 15:09

Reclamă

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut

Hagi a dansat la petrecerea de titlu / Colaj TikTok

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut după ce Farul a devenit campioana României. „Regele” a dat tonul distracţiei la petrecerea de titlu într-un club de la malul mării. Au fost imagini de colecţie cu cel care este patron şi manager tehnic la echipa care a învins-o pe FCSB, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi nu a mai ţinut cont de nimic şi a fost one-man show la sărbătoarea Farului. Mai întâi i-a mulţumit soţiei lui, Marilena, pentru faptul că l-a susţinut în proiectul Academiei. „M-a lăsat să cheltui bani, mulţi bani”, a spus cel mai bun marcator din istoria naţionalei României. El a intrat cu soţia lui pe teren, în momentul în care a primit medalia de campion.

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut. S-a descătuşat la petrecerea de titlu

Gică Hagi a făcut spectacol la petrecere. Nu s-a ferit nici de dansurile din buric, pe ritmuri arăbeşti. „Regele” a atras toate privirile.

@mariancodirla86 #hagi #romania #champion #foryou #fyp

♬ sunet original – Marian Codirla

Reclamă
Reclamă

Hagi a avut alături un cunoscut cântăreţ de muzică grecească. A luat microfonul, iar imaginile au devenit virale.

Ianis Hagi, prima reacţie după ce tatăl său a devenit campionul României

Ianis Hagi s-a bucurat enorm pentru că echipa tatălui său a devenit campioana României.

O seară extraordinară pentru familia noastră, pentru Constanța, pentru Farul, pentru tot ce a însemnat acest proiect de 14 ani. A reușit să câștige 4 trofee, cu o medie de vârstă atât e mică. E ceva extraordinar. Nu am putut să urmăresc meciul, am avut premiile de final de an. Am văzut fazele. I-am felicitat pe părinții mei. Știam că vor câștiga. Meritau. Tata de pe teren, mama, de acasă, susținând proiectul. I-am felicitat scurt și vom vorbi mâine mai mult.

Reclamă

Își adaugă încă un trofeu la un CV cu care nu se pot lăuda mulți. Înseamnă mai mult decât primul trofeu, e o singură echipă în Constanța, echipa e iubită de toți. A fost presiunea mai mare. A fost un oraș întreg, au fost așteptări foarte mari, vor să câștige toate meciurile. Au reușit să câștige cu tineri talentați, în care tata are încredere”, a mai spus Ianis, citat de digisport.ro.

Sora lui, Kira Hagi, nu a putut fi prezentă la stadionul din Ovidiu, acolo unde „Regele” Hagi a dat lovitura şi a primit medalia de campion. A filmat însă momentul în care a fost gravat trofeul Ligii 1 cu numele Farului şi a postat imaginile pe reţelele sociale.

“Campionii creeaza campioni!“ -Gheorghe Hagi ♥️♥️♥️♥️„, a scris Kira Hagi pe contul ei de Instagram. Postarea a primit peste 2000 de aprecieri şi zeci de mesaje.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 4 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și